Karia, Kavarna, Bulharsko

Kavarna, Bulharsko – ID 14504
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Na predaj ponúkame krásne apartmány v komplexe Karia v meste Kavarna, oblasť Varna, Bulharsko.

Komplex, v ktorom sa apartmány nachádzajú, poskytuje širokú škálu služieb a zariadení vrátane bazéna, krásne udržiavaných záhrad, 24-hodinovej ochrany, recepcie, parkoviska a rýchleho prístupu k moru, ktoré je vzdialené len 350 metrov.

Mesto Kavarna je vyhľadávanou lokalitou nielen pre svoju blízkosť Čierneho mora, ale aj pre vynikajúcu občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú školy, zdravotnícke zariadenia, škôlky, pošta, supermarkety a mnoho ďalších obchodov a služieb.

Kaviareň je ideálna na rodinnú dovolenku, investíciu do prenájmu alebo celoročné bývanie. Nachádza sa v jednej z najkrajších častí bulharského pobrežia a je známa svojimi malebnými plážami, bohatou históriou, kultúrnymi pamiatkami a vynikajúcou gastronómiou.

Naša spoločnosť MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI vám ponúka širokú škálu kvalitných a overených nehnuteľností v Bulharsku. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti, ktorá zachová hodnotu vašich financií. Sme tu pre vás po celý rok a ponúkame kompletný servis od kúpy nehnuteľnosti až po jej prenájom a správu.

Zabezpečíme všetko od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť v každom kroku tohto procesu. Naša spolupráca sa kúpou nehnuteľnosti nekončí, ale iba začína.

Mesto Kavarna je fascinujúce miesto na severnom pobreží Čierneho mora, známe svojimi prírodnými krásami, čistými a udržiavanými plážami a pokojnou atmosférou. Vďaka priaznivým klimatickým podmienkam a vyspelej infraštruktúre je Kavarna vyhľadávaným cieľom turistov z celého sveta. Okrem kúpania a oddychu na pláži ponúka Kavarna množstvo aktivít, ako sú vodné športy, golf, turistika a cykloturistika.

Navštívte Kavarnu a objavte krásu tohto miesta, jeho kultúrne bohatstvo a pohostinnosť miestnych obyvateľov. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú pokoj, pohodlie a krásnu prírodu v srdci bulharského pobrežia.

Hľadáte nehnuteľnosť v Kavarne alebo v Bulharsku? MY PROPERTY BY THE SEA vám pomôže nájsť tú správnu voľbu.

Jednotky v komplexe

Plne zariadený 2+kk vhodný na prenájom, komplex Karia, Kavarna
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
64 m2
2+kk
3/4
350 m
58,000 €
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00