Fregata, Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14790
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám apartmány nachádzajúce sa v komplexe v atraktívnej lokalite mesta Sveti Vlas, len 150 metrov od pláže. Tento komplex je ideálnou voľbou pre celoročné bývanie a investíciu s vysokým potenciálom zisku z prenájmu.

Výhody lokality a komplexu
Tento apartmán sa nachádza v starostlivo udržiavanom komplexe v centre letoviska Sveti Vlas, ktoré je známe svojou pokojnou atmosférou, čistým vzduchom a krásnymi plážami. V blízkosti máte k dispozícii všetku potrebnú občiansku vybavenosť a služby, ako sú obchody, školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta a verejná doprava. V komplexe sa nachádza recepcia, starostlivo udržiavaná zeleň a bezpečnostná služba, ktorá zabezpečuje maximálne pohodlie a bezpečnosť obyvateľov a ich hostí.

Vybavenosť komplexu:

Upravené záhrady s oddychovými zónami a dvoma bazénmi
Recepcia
Blízkosť pláže a miestnych atrakcií

Prečo investovať do nehnuteľností v letovisku Sveti Vlas?
Sveti Vlas je jedno z najmalebnejších letovísk na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré sa nachádza na úpätí pohoria Stará Planina, len 4 km od rušného letoviska Slnečné pobrežie. Táto lokalita je obľúbená pre svoju pokojnú atmosféru, menšie a menej preplnené pláže a jedinečnú kombináciu horského a morského podnebia, ktorá vytvára ideálne podmienky na celoročný život.

Výhody lokality:

Úzke piesočnaté a kamienkové pláže s pozvoľným vstupom do mora
Južná orientácia pláží zaručuje dlhé a slnečné dni po väčšinu roka
Vynikajúce klimatické podmienky pre zdravie
Blízkosť rušného Slnečného pobrežia a historického mesta Nesebar
Prečo kupovať nehnuteľnosť od MY PROPERTY BY THE SEA?
Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu kvalitných a overených apartmánov a domov v obľúbených lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalšie. Poskytujeme kompletnú správu nehnuteľností vrátane prenájmu a popredajných služieb, čím zabezpečujeme bezstarostné vlastníctvo vašej nehnuteľnosti.

Naše výhody:

Overené a kvalitné ponuky:Spolupracujeme len s overenými developermi a prenajímateľmi.
Celoročná podpora:Na mieste sme celoročne, a preto môžeme zabezpečiť všetku následnú starostlivosť o vašu nehnuteľnosť.
Kompletná správa nehnuteľností. Oblasti ako Sveti Vlas, Elenite a Slnečné pobrežie ponúkajú skvelé investičné príležitosti na sezónny prenájom s vysokým potenciálom zisku. Vynikajúca infraštruktúra a ľahká dostupnosť z mnohých európskych miest robia z Bulharska atraktívne miesto na investovanie do rekreačných alebo trvalých nehnuteľností na pláži.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto výnimočnej ponuke! Sme vám k dispozícii po celý rok a radi vám pomôžeme s výberom ideálnej nehnuteľnosti na bulharskom pobreží Čierneho mora.

Jednotky v komplexe

2+kk s výhľadom na more, komplex Fregata, Sveti Vlas
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
71 m2
2+kk
3/5
150 m
91,500 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
2 bazény
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00