Dom v Bar - Šušanj s výhľadom na more a priestranným dvorom

Bar, Šušanj, Čierna Hora – ID 14798
455,000 €
Plocha 1000 m2
Dispozícia 5+kk
More 950 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Táto krásna nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej časti mesta Bar, konkrétne v oblasti Šušanj, a ponúka pohodlný dom na dvoch podlažiach a podkroví.

Dom má ideálnu dispozíciu na rodinné bývanie aj ako rekreačné sídlo.

Na prízemí s rozlohou 102 m² nájdete priestrannú vstupnú halu, obývaciu izbu s krbom, ktorý vytvára príjemnú atmosféru, jedáleň a plne vybavenú kuchyňu. Ďalej sú tu tri spálne a moderná kúpeľňa. Na prvom poschodí sa nachádza ďalšia priestranná obývacia izba, dve spálne a ďalšia kúpeľňa. Pre väčšie pohodlie bolo v kúpeľniach nainštalované podlahové kúrenie, ktoré poskytuje teplo aj počas chladnejších ročných období.

Dom je vo veľmi dobrom stave, suchý a čistý. Má veľký dvor s rozlohou 1000 m², ktorý je rozdelený na dve terasy a ponúka dostatok priestoru na vybudovanie bazéna alebo záhradné úpravy podľa vašich predstáv. Krásny výhľad na more, ktorý nie je ničím obmedzený, zaručuje pokoj a súkromie.

Ďalšou veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je, že je zapísaná na spoločnosť, čo znamená, že kupujúci je oslobodený od platenia dane z prevodu nehnuteľnosti. Tento aspekt robí kúpu nehnuteľnosti finančne výhodnejšou.

Bar je mesto s bohatou históriou, ktoré sa nachádza v južnej časti Čiernej Hory, priamo pri Jadranskom mori. Je to dôležité hospodárske centrum s dôležitým prístavom, ktorý spája Čiernu Horu so Slovinskom, Gréckom a Talianskom. Bar ponúka široké možnosti kúpania, vodných športov a oddychu na krásnych plážach. Pre milovníkov športu sú tu tenisové kurty, futbalové ihriská a atletický štadión.

Vďaka výbornému dopravnému spojeniu vrátane železničnej trate vedúcej do hlavného mesta Podgorica a ďalej do Belehradu je Bar ľahko dostupný. Železničná trať, ktorá prechádza hornatým terénom, je technickým unikátom a prispela k rozvoju miestneho prístavu a celého regiónu.

Bar je ideálnou lokalitou na trvalé bývanie, ale aj pre turistov, ktorí si chcú užiť slnečné pláže, kultúrne podujatia a nočný život. Mesto ponúka širokú škálu reštaurácií, barov, klubov a diskoték. Letné mesiace prinášajú pestrý kultúrny program pod holým nebom.

Sme renomovaná realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami v Čiernej Hore. Ponúkame profesionálne a férové poradenstvo, či už hľadáte svoj vysnívaný domov alebo zaujímavú investičnú príležitosť. Kúpu nehnuteľnosti robíme bezproblémovou a ponúkame možnosť vybaviť celý proces prevodu vlastníctva na diaľku. To zahŕňa aj prevod inžinierskych sietí a všetky potrebné registrácie.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v jednej z najkrajších oblastí Čiernej Hory, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme všetky informácie a zorganizujeme obhliadku. Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na našej webovej stránke.

Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
1000 m2
Pozemok
996 m2
Úžitková plocha
310 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
105 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00