Dom na predaj s výhľadom na more v Bijele, Herceg Novi, Čierna Hora

Herceg Novi, Bijela, Čierna Hora – ID 14786
98,000 €
Plocha 85 m2
Dispozícia 3+kk
More 750 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Tento dom s celkovou rozlohou 80 m², ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 140 m², sa nachádza v pokojnej časti Bijela v okrese Herceg Novi.

Dom je vzdialený len 750 metrov od krásneho Jadranského mora a ponúka terasu s úchvatným výhľadom na more.

Dom je ideálny na rekonštrukciu a umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť si interiér podľa vlastných predstáv.

Dom sa rozkladá na troch podlažiach:

Prízemie: priestranná obývacia izba, kuchyňa a kúpeľňa.

Prvé poschodie.

Druhé poschodie.

Nehnuteľnosť ponúka veľký potenciál vďaka svojej polohe a priestoru. Nehnuteľnosť má veľkú rozlohu a potenciál ponúka veľa priestoru s veľkým priestorom a veľkým potenciálom. Pozemok s rozlohou 140 m² ponúka aj možnosť vytvorenia súkromnej záhrady alebo terasy na relaxáciu.

Bijela je malé, ale krásne prímorské mestečko neďaleko Herceg Nového, ktoré ponúka pokojnú atmosféru ideálnu na trvalé bývanie a rekreačné účely. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií a kaviarní. Pláže v Bijele sú známe svojou čistotou a nádherným výhľadom na Kotorský záliv. Miestne pláže sú obľúbené u turistov aj miestnych obyvateľov.

Vlastníctvo nehnuteľnosti v Čiernej Hore prináša množstvo výhod, najmä vďaka priaznivému podnebiu, nízkym životným nákladom a rastúcemu turistickému trhu. Čierna Hora sa stáva čoraz obľúbenejšou destináciou pre zahraničných investorov vďaka svojej stabilnej ekonomike a členstvu v NATO. Nehnuteľnosti v oblastiach, ako je Herceg Novi, sú ideálne na krátkodobé a dlhodobé investície do prenájmu a ponúkajú vynikajúci potenciál zhodnotenia.

Herceg Novi je jedným z najznámejších prímorských miest v Čiernej Hore, ktoré je známe svojimi bohatými historickými pamiatkami, kultúrnymi podujatiami a krásnymi plážami. Mesto sa nachádza len niekoľko minút jazdy od Bijela a ponúka širokú škálu služieb a aktivít vrátane obchodov, zdravotníckych zariadení, škôl a kultúrnych pamiatok.

Dopravné spojenie je vynikajúce - medzinárodné letisko Tivat je vzdialené približne 40 minút jazdy a na letisko v chorvátskom Dubrovníku sa dostanete približne za hodinu. Bijela je tiež dobre napojená na cestnú sieť, ktorá poskytuje pohodlné spojenie s ostatnými časťami Čiernej Hory a susednými krajinami.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych prímorských lokalitách, ako je Čierna Hora, a poskytuje kompletnú právnu a administratívnu podporu. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať vaše požiadavky - či už hľadáte druhý domov, investičnú príležitosť alebo rekreačnú nehnuteľnosť pri mori.

Kontaktujte nás pre viac informácií a my vám radi pomôžeme nájsť vašu ďalšiu nehnuteľnosť v Bijele, Herceg Novom alebo iných krásnych pobrežných lokalitách Čiernej Hory.

Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
85 m2
Pozemok
140 m2
Úžitková plocha
80 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
30 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00