Apartmány s výhľadom na more v dvoch obytných budovách s výťahom v Rafailovići

Rafailovici, Čierna Hora – ID 14797
120,000 €
Plocha 55 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/4
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame exkluzívne apartmány s výhľadom na more v dvoch obytných budovách s výťahom v malebnej prímorskej dedinke Rafailovići, ktorá sa nachádza v Čiernej Hore. Tieto moderné apartmány sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bývanie pri mori alebo hľadajú investičnú príležitosť. Rafailovići sa môže pochváliť krásnou plážou vzdialenou len 500 metrov od apartmánov a v blízkosti sa nachádzajú aj známe reštaurácie s morskými plodmi, ktoré patria k najlepším v regióne.

Nehnuteľnosť v srdci prírody a pokojnej prímorskej dediny

Dve budovy, v ktorých sa apartmány nachádzajú, ponúkajú rôzne dispozície, od jedno-, dvoj- až po trojizbové apartmány, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Budovy boli postavené podľa najvyšších stavebných štandardov s použitím kvalitných materiálov. Pred budovou sa nachádza parkovisko, ktoré je k dispozícii obyvateľom. Okrem toho sa v jednom z domov nachádza malý bazén, ktorý je určený výlučne pre obyvateľov budovy, čo zvyšuje komfort.

Vlastniť nehnuteľnosť v Čiernej Hore prináša množstvo výhod. Čierna Hora je čoraz obľúbenejšou destináciou pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na dovolenku a dlhodobý pobyt. S výhľadom na Jadranské more a priamym prístupom na pláž ide o ideálnu investíciu. Ceny nehnuteľností pri mori majú dlhodobý potenciál rastu, či už pre vlastné bývanie, alebo ako zdroj pasívneho príjmu z prenájmu.

Rafailovići je obľúbenou turistickou destináciou, ako aj pokojným miestom na trvalé bývanie. Okrem krásnych pláží tu nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť - reštaurácie, obchody a kaviarne. Dopravná dostupnosť je výborná, v blízkosti sa nachádzajú hlavné cestné ťahy a letisko. Neďaleké mesto Budva ponúka ďalšiu širokú škálu kultúrnych a zábavných aktivít.

Čierna Hora - raj pre milovníkov prírody a investorov

Čierna Hora ponúka nádhernú prírodu, kde sa snúbia hory a more. Toto malé, ale rozmanité územie má bohatú históriu a čoraz viac láka zahraničných investorov a turistov z celého sveta. Vďaka svojej polohe na pobreží Jadranského mora je obľúbená na letnú dovolenku aj celoročný pobyt.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore ponúka komplexné služby pri kúpe nehnuteľností v Čiernej Hore. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam na miestnom trhu a širokej ponuke viac ako 200 nehnuteľností si môžete byť istí, že vám pomôžeme nájsť tú správnu nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek. Každému klientovi poskytujeme profesionálny a individuálny prístup, aby sme zabezpečili, že vaša investícia bude bezpečná a výnosná.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v Čiernej Hore, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky, či už hľadáte trvalý byt, rekreačný dom alebo investičnú príležitosť.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
55 m2
Úžitková plocha
53 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00