Apartmán s 1 spálňou v bohato vybavenom komplexe Sunny Day 6, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14777
29,900 €
Plocha 30 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 4/4
More 4 000 m
Poplatok za služby 580 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našej stránke nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Predstavujeme vám útulný apartmán 1+kk s celkovou rozlohou 30 m², ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí štvorposchodovej budovy v obľúbenom komplexe Sunny Day 6, v blízkosti letoviska Slnečné pobrežie. Apartmán zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, kúpeľňu s WC a je ideálny na rekreáciu aj investíciu do nehnuteľnosti pri mori.

Vybavenie a výhody komplexu Sunny Day 6:

Komplex Sunny Day 6 pozostáva z 1 400 apartmánov a ponúka celý rad služieb a zariadení, ktoré vám zabezpečia pohodlnú a bezstarostnú dovolenku:

6 bazénov vrátane detského bazéna

detské ihrisko

Fitness centrum, SPA, obchod, reštaurácia, bar a kaviareň

Športoviská: basketbal, futbal, tenisové kurty a minigolf

24-hodinová bezpečnostná služba, video dohľad, vrátnik

Zelené plochy a parkovisko

Doprava na Slnečné pobrežie minibusom z komplexu

Vzdialenosť od pláže je 4 km, čo zaručuje pokoj a pohodlie, ale zároveň ľahký prístup do letovísk a za zábavou. Ročný poplatok za údržbu je 580 €.

Výhody vlastníctva apartmánu pri mori

Apartmán v Sunny Day 6 je ideálny pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupné bývanie pri pláži s bohatým vybavením. Komplex ponúka skvelú príležitosť na krátkodobý aj dlhodobý prenájom, čo z neho robí výhodnú investíciu.

O oblasti Tankovo a Slnečné pobrežie

Tankovo je malebná dedinka neďaleko Slnečného pobrežia, vzdialená len 4 km od mora. Nachádza sa v regióne Burgas a má dobré spojenie s okolitými mestami a letoviskami. Oblasť je obklopená zelenými pláňami, umelými jazerami a ponúka úchvatný panoramatický výhľad na záliv Slnečného pobrežia.

Slnečné pobrežie je jedným z najväčších a najobľúbenejších letovísk v Bulharsku so širokými piesočnatými plážami, bohatým nočným životom a množstvom atrakcií pre rodiny s deťmi. Blízkosť historického Nesebaru a moderného mesta Burgas poskytuje množstvo kultúrnych a spoločenských aktivít.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu kvalitných a overených nehnuteľností v oblastiach ako Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Aheloy, Pomorie a ďalších. Naše služby zahŕňajú kompletnú správu nehnuteľností, pomoc pri kúpe a prenájme a popredajný servis.

Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch - náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko je čoraz obľúbenejšou destináciou vďaka nízkym cenám nehnuteľností, stabilnej ekonomike a rozmachu cestovného ruchu. Investícia do apartmánu pri mori poskytuje vysoký potenciál zisku z prenájmu, či už krátkodobého alebo dlhodobého. Slnečné pobrežie je ideálnou lokalitou na dovolenku a celoročné bývanie.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
30 m2
Úžitková plocha
26.4 m2
Bazén
6 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
3 km
Lekár
3 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
3 km
Bar
1 km
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00