Apartmán s 1 spálňou a výhľadom na more, v komplexe Chateau Aheloy, Aheloy

Aheloy, Bulharsko – ID 12980
Plocha 50 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 4/5
More 751 m
Poplatok za služby 550 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám 1 izbový byt s celkovou rozlohou 50,26 m2, ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí z piatich poschodí v komplexe Chatou Aheloy v Aheloy, Bulharsko. Apartmán pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom a oddychovou zónou, kúpeľne s WC a terasy s južnou expozíciou s výhľadom na more. Cena vrátane nábytku a zariadenia podľa aktuálnych fotografií.

Komplex Chateau Aheloy 1, v ktorom sa apartmán nachádza, je vzdialený len 751 metrov od pláže. Svojim hosťom ponúka veľký a komfortný bazén s oddelenou časťou pre deti, tiež obklopený zeleňou a záhradami, relaxačnú zónu, 24-hodinovú bezpečnostnú službu, parkovisko. Vzdialenosť od centra mesta, kde sa nachádzajú romantické reštaurácie, obchody a trhy, je len 5 minút chôdze. Apartmán je vhodný na vlastné užívanie, ako aj na prenájom a celoročné užívanie.

Poplatok za údržbu je 550 € ročne.

My v spoločnosti MOJE VLASTNÍCTVO NA VÍKEND vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek tak, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Prímorské letovisko Aheloy je známe svojou pokojnou atmosférou, zelenými parkami, záhradami a vinicami. Nachádza sa len 5 minút jazdy autom od starobylého mesta Nesebar a top letoviska na Balkáne - Slnečného pobrežia. Aheloy má priame spojenie s Burgasom (29 km) a na letisko sa dostanete pravidelnými autobusovými linkami a minibusmi. Pomorie, ktoré je vzdialené 9 km, je jedným z najlepších miest pre kúpeľnú turistiku vďaka liečivému bahnu získavanému zo slaného jazera. Pomorijský záliv je obľúbenou destináciou pre milovníkov plachtenia, jachtingu a rybolovu.

Podlažie
4
Počet podlaží
5
Dispozícia
1+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
50 m2
Úžitková plocha
42.5 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00