2+kk s výhľadom na more, komplex Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 14621
160,000 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/6
More 5 m
Poplatok za služby 360 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám nádherný apartmán 2+kk s celkovou rozlohou 65 m², ktorý sa nachádza na 3. poschodí šesťposchodového komplexu priamo pri pláži v atraktívnej lokalite Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán je vo výbornom stave a ponúka úchvatný výhľad na more z priestranného balkóna, ktorý je ideálny na relaxáciu. Dispozícia zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu s WC a balkón s výhľadom na more. Tento apartmán je ideálnym miestom na oddych, prenájom alebo trvalé bývanie.

Komplex poskytuje všetko vybavenie potrebné na pohodlné bývanie a rekreáciu vrátane vonkajšieho bazéna, recepcie, bezpečnostnej služby a parkovacieho miesta. Starostlivo upravené okolie a udržiavané záhrady zvyšujú atraktivitu celého komplexu.

Byt je k dispozícii ihneď a zahŕňa kompletné telekomunikačné vybavenie, ako je telefón a internet. Ohrev vody a vykurovanie zabezpečuje miestny elektrický systém.

V tesnej blízkosti bytu nájdete všetku občiansku vybavenosť - školy, zdravotnícke zariadenia, škôlky, poštu, obchody, supermarkety a ďalšie služby. Pláž sa navyše nachádza len 5 metrov od komplexu, čo z tohto apartmánu robí ideálnu voľbu pre milovníkov mora a plážových aktivít.

Poplatok za údržbu je len 360 EUR ročne.

MY PROPERTY BY THE SEA ponúka široký výber kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu, ktorá bude spĺňať vaše požiadavky a zachová hodnotu vašich peňazí. Sme miestni odborníci, ktorí pôsobia v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť ponúka kompletné služby od kúpy, cez prenájom, správu nehnuteľností až po popredajný servis v obľúbených lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalšie.

Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z. Spoľahnite sa na nás vo všetkých aspektoch. Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale začína.

Tím MNM

Sveti Vlas je známy svojím čistým vzduchom, krásnou prírodou a pokojnou atmosférou. Toto letovisko je ideálne na rodinnú dovolenku alebo dlhodobý pobyt. Nachádza sa na úpätí pohoria Stará Planina, ktoré ponúka nádherný výhľad na more a hory. Sveti Vlas sa nachádza aj v tesnej blízkosti rušného Slnečného pobrežia, ale poskytuje pokojné prostredie na oddych. Letovisko ponúka nielen krásne pláže, ale aj množstvo reštaurácií, barov, obchodov a kultúrnych aktivít.

Podlažie
3
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
57.2 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
310 m
Lekár
150 m
Kaviareň
160 m
Reštaurácia
100 m
Bar
150 m
Škola/škôlka
210 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00