2+kk s výhľadom na bazén, v komplexe Old House, 150 m od pláže, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14751
81,500 €
Plocha 66 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/5
More 150 m
Poplatok za služby 6 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny byt 2+kk s rozlohou 66,39 m2, ktorý sa nachádza na druhom poschodí päťposchodového obytného komplexu Old House v malebnom letovisku Sveti Vlas v Bulharsku. Tento svetlý a útulný apartmán je ideálnou voľbou na trvalé bývanie aj na dovolenkové pobyty. Balkón apartmánu ponúka výhľad na bazén a udržiavaný pozemok.

Dispozícia apartmánu:

Vstupná hala.

Obývacia izba s kuchynským kútom

Spálňa

Kúpeľňa s WC

Balkón s výhľadom na bazén

Výhody vlastníctva nehnuteľnosti v komplexe Old House

Komplex Old House sa nachádza na hranici medzi Slnečným pobrežím a Svätým Vlasom, na pokojnom mieste obklopenom zeleňou a parkom. Poloha komplexu umožňuje ľahký prístup na obe pláže: severná pláž Slnečného pobrežia je vzdialená len 150 metrov, zatiaľ čo pláž v letovisku Sveti Vlas je vzdialená 500 metrov. Kúsok od komplexu sa nachádza veľký supermarket a autobusové zastávky s dobrým spojením do okolitých miest.

Vybavenie: V blízkosti hotela sa nachádza reštaurácia, v ktorej je možné využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet:

Bazén s oddychovou zónou

Detské ihrisko

priestor na grilovanie

Parkovisko pre obyvateľov

24-hodinová bezpečnostná služba

Ročný poplatok za údržbu je len 6 €/m².

Prečo investovať do nehnuteľnosti v lokalite Sveti Vlas?

Sveti Vlas je pokojné a malebné letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, známe svojou príjemnou atmosférou a krásnymi plážami. Mesto leží na úpätí pohoria Stará Planina, ktoré vytvára jedinečnú kombináciu čistého horského vzduchu a morskej klímy. Táto kombinácia je nielen prospešná pre zdravie, ale poskytuje aj príjemné podmienky na celoročný život.

Miestne pláže sú menšie a menej preplnené ako tie na Slnečnom pobreží, čo zaručuje pokoj a ticho pre rodiny s deťmi alebo pre tých, ktorí hľadajú miesto na oddych. Okrem piesočnatých pláží sa tu nachádzajú aj romantické kamenisté pláže. Pláž v letovisku Sveti Vlas je orientovaná na juh, čo zabezpečuje teplé a slnečné počasie po väčšinu roka.

Prečo investovať do nehnuteľnosti od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu kvalitných a osvedčených apartmánov a domov v atraktívnych lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalšie. Naše služby zahŕňajú kompletnú správu nehnuteľností, prenájom a popredajný servis.

Naše výhody:

Ponúkame len kvalitné nehnuteľnosti, ktoré spĺňajú vysoké štandardy a zaručujú bezpečnú investíciu.

Celoročná podpora: Celoročne sme na mieste, aby sme vám poskytli všetku pomoc a starostlivosť, ktorú potrebujete na údržbu vašej nehnuteľnosti po jej kúpe.

Kompletná správa nehnuteľností: postaráme sa o všetko od údržby až po prenájom, aby sme zabezpečili zhodnocovanie vašej investície.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko ponúka dobré investičné príležitosti vďaka priaznivým cenám nehnuteľností, rastúcemu cestovnému ruchu a stabilnej ekonomike. Oblasti ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie a Elenite sú atraktívne pre dovolenkové pobyty aj sezónne prenájmy. Vynikajúca infraštruktúra a skvelé podnebie robia z Bulharska ideálnu destináciu na investíciu do rekreačných domov.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky tejto nehnuteľnosti nás kontaktujte ešte dnes! Sme vám k dispozícii po celý rok a poskytneme vám kompletný servis pri kúpe a správe vašej nehnuteľnosti na bulharskom pobreží Čierneho mora.

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
66 m2
Úžitková plocha
58.39 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
570 m
Lekár
2 km
Kaviareň
620 m
Reštaurácia
410 m
Bar
560 m
Škola/škôlka
2 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00