Skvelý apartmán s 2 spálňami na južnom Cypre

Paralimni, Cyprus – ID 14800
158,000 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 4 000 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Tento skvelý komplex má za cieľ nanovo definovať mestský život v Paralimni. Tento moderný luxusný apartmánový komplex sa nachádza v rozvíjajúcej sa oblasti Paralimni a ponúka obyvateľom všetky výhody štvrte Famagusta. Vďaka ľahkej dostupnosti do centra a k službám v Paralimni si obyvatelia môžu užívať aj preslávené pláže Protarasu a pulzujúcu energiu neďalekého turistického strediska, ktoré sú dostupné v priebehu niekoľkých minút jazdy autom.

Komplex pozostáva z dvoch blokov a celkovo 22 apartmánov s veľkosťou od 57 do 110 m², od jednoizbových až po trojizbové. Komplex je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky moderného životného štýlu. Každý apartmán sa vyznačuje ergonomickým usporiadaním, moderným dizajnom, kvalitnými materiálmi a inovatívnymi prvkami.

Apartmány Raya Lifestyle nie sú len obyčajným bytovým komplexom, ale zvyšujú pohodu svojich obyvateľov prostredníctvom starostlivo navrhnutých vonkajších priestorov. Veľká zelená plocha v rámci projektu poskytuje úchvatné útočisko, zatiaľ čo vybavenie ako basketbalové ihrisko a detské ihrisko vo vnútornej záhrade zvyšuje jeho príťažlivosť a vytvára z neho skutočne jedinečné životné prostredie.

Sami vlastníme nehnuteľnosť a dôverne poznáme miestny trh. Môžeme sa postarať o všetky služby pred predajom a po ňom vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
70 m2
Úžitková plocha
57 m2
Terasa
13 m2
Garáž
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00