skvelý 2+kk v obchodnom centre ostrova

Limassol , Cyprus – ID 13356
225,700 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 2 400 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre priamo od developera v obchodnom centre celého ostrova? Limassol je obchodným centrom ostrova a tunajšie apartmány sú skvelé na dlhodobý prenájom. Sme výhradnými zástupcami developera na Cypre a tento projekt môžete mať len u nás. Neplatíte nám províziu za sprostredkovanie obchodu, kupujete priamo od predávajúceho.

Moderný projekt , ktorý sa nachádza v Limassole, pozostáva z pätnástich štýlových apartmánov na troch poschodiach, ktoré sú stelesnením výnimočných dizajnových prvkov, štýlových interiérov a funkčných, vysokokvalitných povrchových úprav. Každý apartmán ponúka krásny a jedinečný obytný priestor, ktorý vystihuje potreby a požiadavky dnešného najnáročnejšieho moderného obyvateľa. Výnimočné plánovanie interiéru dokonale využíva priestor, sklo, svetlo a remeselné spracovanie, aby každá rezidencia získala nádhernú atmosféru.

Mesto Limassol má vynikajúcu polohu nielen ako medzinárodne uznávané obchodné centrum, ale aj vďaka ľahkej dostupnosti k exkluzívnym päťhviezdičkovým hotelom, pôvabným uličkám, špičkovým reštauráciám, barom, školám, nákupným centrám a jednej z najzaujímavejších a najvyhľadávanejších destinácií superjacht v regióne, Limassol Marina. SETAI Residences ponúka kupujúcim bezprecedentnú príležitosť získať nehnuteľnosť v blízkosti všetkého, čo Limassol ponúka, ideálnu rovnováhu medzi prírodnými krásami, neuveriteľnou kultúrou a každodenným kozmopolitným životom.

O správu a prenájom nehnuteľnosti sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť v každom ohľade.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína. Váš tím MNM.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
47 m2
Terasa
18 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00