Nové 2+kk v nádherných komplexoch, predaj na splátky

Hurghada , Egypt – ID 13383
119,600 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 3 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Možnosť predaja na splátky na 3 roky! Tento superluxusný apartmán má 60 m2, nachádza sa na prízemí v zóne Bayou, Makadi Heights. Pozostáva z jednej spálne, jednej kúpeľne, obývacej izby s kuchynským kútom a priestrannej terasy s výhľadom na očarujúcu lagúnu.

Apartmán je vhodný pre tých, ktorí hľadajú pokoj, luxus, súkromie a relax. Je na predaj v kompletne dokončenom stave a čiastočne zariadený klimatizáciou a kuchynskou linkou. S dovybavením apartmánu vám radi pomôžeme za bezkonkurenčnú cenu.

Všetko na jednom mieste:

Makadi Heights má všetko, čo by rodina mohla potrebovať pre dokonalú dovolenku, vrátane plážového klubu, nákupného centra, klubovne, zábavného centra a supermarketu.

Zábava je hlavnou náplňou Makadi Heights s centrálnymi klubmi a zábavnými centrami, ktoré vyhovujú vašim potrebám a sú dostupné zo všetkých kútov rezortu. Naše obchodné centrum ponúka rôzne nákupné a stravovacie zariadenia. V areáli nájdete aj kliniku, lekáreň a supermarket, takže opustiť areál nikdy nebude potrebné.

Zariadenia na trávenie voľného času

Úžasný klubový dom Makadi Heights, ktorý zaberá plochu 33 000 m2, zahŕňa bazén, bar pri bazéne, posilňovňu, reštauráciu, športové ihrisko a veľké detské ihrisko, parkovisko, 24-hodinovú bezpečnostnú službu, práčovňu, potraviny.

Relaxujte so svojou rodinou v našich špeciálne navrhnutých komunitných priestoroch s veľkokapacitnou klubovňou, kde sa vaša rodina a priatelia stretnú na jednom mieste.

Smejte sa, žite a hrajte sa v našom bazéne pripomínajúcom lagúnu, na detskom ihrisku a športových ihriskách. Vychutnajte si rýchly drink v našom bare pri bazéne alebo výdatné a chutné jedlo v našej klubovej reštaurácii.

Makadi Heights Poloha: Hotel Makadi Heights sa nachádza v centre mesta Makadi, v ktorom sa nachádza hotel Makadi Heights:

Makadi Heights sa nachádza v srdci zálivu Makadi na krásnom pobreží Červeného mora, len 15 minút od letiska Hurghada, zatiaľ čo mestá Hurghada a El Gouna sú vzdialené len 20 a 45 minút.

Projekt tiež zaujíma vynikajúcu polohu na modrej oblohe Sinaja, 78 metrov nad morom v najvyššom bode zálivu Makadi, čo zaručuje bezkonkurenčný panoramatický výhľad na Červené more. Makadi sa nachádza v blízkosti všetkých hlavných budov na pobreží a zároveň vo svojich komplexoch poskytuje všetko, čo by ste mohli potrebovať. Opustenie areálu je vždy možnosťou a nikdy nie nutnosťou.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
60 m2
Úžitková plocha
48 m2
Terasa
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00