Luxusný 3-izbový byt za skvelú cenu na Cypre

Limassol, Cyprus – ID 13473
357,000 €
Plocha 97 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 2 000 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Chcete bezpečne ochrániť svoje financie pred infláciou ? Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre priamo od developera? Ste na správnom mieste , sme zástupcovia developera na českom trhu a neplatíme žiadnu províziu.

Tento exkluzívny apartmán má 2 spálne a 2 kúpeľne. Nachádza sa na 2. poschodí.

Oblasti: 1. poschodie, 2. poschodie, 3. poschodie, 4. poschodie, 5. Apartmány sa môžu pochváliť 2,9 m vysokými stropmi, drevenou podlahou, talianskou keramickou dlažbou a sviežou maľovkou, ktorá umocňuje pocit priestranného luxusu. Súčasťou budovy sú zelené plochy na každom poschodí, ktoré obyvateľom poskytujú prírodnú oázu. Okrem toho je pre pohodlie obyvateľov k dispozícii parkovanie na prízemí.

Vďaka polohe necelý 1 km od hlavnej ulice Germasogeia majú obyvatelia ľahký prístup k rôznym zariadeniam, ako sú supermarkety, kaviarne, reštaurácie a obchody, ktoré ponúkajú pohodlie a komfort.

Oblasť Columbia v cyperskom Limassole je považovaná za prestížnu rezidenčnú oblasť so skvelým prístupom k zariadeniam, občianskej vybavenosti a diaľnici. Nachádza sa necelých 6 km od centra Limassolu a len 2 km od pláže ocenenej Modrou vlajkou. Táto lokalita ponúka obyvateľom prístup ku všetkému, čo Limassol ponúka, autom alebo pešo. Vďaka luxusnej rezidenčnej výstavbe a pretrvávajúcim vysokým výnosom z prenájmu predstavuje Columbia atraktívnu investičnú príležitosť na prosperujúcom trhu s nehnuteľnosťami v Limassole.

K dispozícii od júna 2026

Postaráme sa o správu nehnuteľností a prenájom od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína. Váš tím MNM.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
97 m2
Úžitková plocha
94 m2
Balkón
19 m2
Parkovanie
Áno
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00