Exkluzívny apartmán 4+kk, v prvej línii pri mori na Cypre, 218m², s panoramatickým výhľadom na more

Limassol, Cyprus – ID 13488
1,850,000 €
Plocha 218 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 26/35
More 50 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Chcete bezpečne ochrániť svoje financie pred infláciou ? Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre priamo od developera? Ste na správnom mieste , sme zástupcovia developera na českom trhu a neplatíme žiadnu províziu.

Tento exkluzívny apartmán má 3 spálne a 3 kúpeľne. Nachádza sa na 26. poschodí. Len si predstavte, aký krásny výhľad na more budete mať z okna! Tento projekt predstavuje vysoký štandard bývania vo všetkých ohľadoch. Ide o trojicu významných budov na pláži, ktoré obklopujú rušné vnútorné námestie, priamo v srdci bohatej prímorskej oblasti Limassolu. Je to miesto, kde môžete dobre žiť, tvrdo pracovať a zabávať sa ešte dlho po západe slnka. Tento prestížny projekt je miestom, ktoré spája ľudí, aby si užili všetko, čo je na živote na našej slnečnej pláži skvelé. Projekt, na ktorom spolupracujú svetoznámi architekti, dizajnéri a developeri, je jedinečnou príležitosťou stať sa súčasťou neustále sa meniaceho príbehu mesta a začať písať novú vzrušujúcu kapitolu vlastného života.

O správu nehnuteľností a prenájom sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkom.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína. Váš tím MNM.

Podlažie
26
Počet podlaží
35
Dispozícia
4+kk
Plocha
218 m2
Úžitková plocha
137 m2
Terasa
25 m2
Balkón
5 m2
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00