Plne vybavený apartmán s 3 spálňami v centre Hurghady a v blízkosti pláže

Hurghada , Egypt – ID 13277
65,000 €
Plocha 150 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/4
More 1 350 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento úžasný apartmán je na predaj a má veľkorysú rozlohu 150 m2 a nachádza sa na prvom poschodí v štvrti EL Hadaba - Hurghada.

Apartmán pozostáva z dvoch spální, jednej kúpeľne, obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom a dvoch balkónov.

Apartmán sa nachádza v luxusnej budove, ktorá má na každom poschodí len dva apartmány pre maximálne súkromie. Apartmán je dokončený z najlepších materiálov a má sofistikovaný moderný dizajn, v ktorom si užijete eleganciu a priestor za každým rohom. Byt sa predáva kompletne zariadený moderným nábytkom a je vybavený ohrievačom vody, TV, práčkou a klimatizáciou. Jedáleň sa nachádza vedľa vynikajúcej modernej otvorenej kuchyne. Kuchyňa má skrinky z prírodného dreva, ktoré odrážajú teplo, mramorové dosky, drez a vstavané kuchynské spotrebiče (sporák, rúra, digestor, umývačka riadu, práčka a chladnička )

Budova je riadne skolaudovaná - " zelená zmluva ". Budova má recepciu, výťah, satelit, 24-hodinovú bezpečnostnú službu a obmedzený prístup len pre majiteľov a ich hostí. Bezplatné parkovanie pri budove. Vzdialenosť od pláže je 1350 metrov.

Jednou z najvýznamnejších výhod tohto apartmánu je jeho vynikajúca poloha, pretože sa nachádza v štvrti Hadaba, v pešej vzdialenosti od Gold's Gym a námestia Sheraton.

Známa ulica Sheraton sa považuje za srdce Hurghady, všetko, čo bude majiteľ niekedy potrebovať, bude v pešej vzdialenosti od jeho apartmánu (supermarkety, obchody, banky, lekárne, nemocnice, reštaurácie, bary, pláže a hotely)

Štvrť Hadaba je vzdialená 10 minút od medzinárodného letiska Hurghada, 5 minút od prístavu, 10 minút od turistickej promenády Hurghada, 20 minút od El Gouna a Sahl Hasheesh.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
150 m2
Úžitková plocha
120 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00