Nádherný 3-izbový byt v prvej línii, ideálny na investíciu aj osobné použitie. Bohato vybavený komplex

Hurghada , Egypt – ID 13171
104,800 €
Plocha 93 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 20 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento luxusný apartmán na predaj s celkovou rozlohou 93 m2 sa nachádza na prízemí v Selena Bay Resort Hurghada.

Apartmán pozostáva z dvoch spální, jednej kúpeľne, obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom a priestrannej terasy s priamym prístupom k bazénu.

Apartmán je vhodný pre milovníkov pokoja, luxusu, súkromia a relaxu.

Apartmán je dokončený z najkvalitnejších materiálov a má prepracovaný moderný dizajn, v ktorom si užijete eleganciu a priestor na každom rohu. Apartmán sa predáva bez nábytku a vybavenia. Podľa aktuálnych fotografií. S vybavením apartmánu a všetkým potrebným vám radi pomôžeme na mieste.

Návratnosť investície 5-7% ročne, HPI 10-15% ročne.

Komplex Selena Bay:

Selena Bay ponúka úžasné apartmány a vily s výhľadom na magickú modrú hladinu Červeného mora, najvyšší komfort a luxus, tento prímorský rezort dal Červenému moru novú značku dokonalosti, spájajúc starobylé dedičstvo a moderné architektonické návrhy, vďaka čomu je jedným z najvyhľadávanejších domov na pobreží Červeného mora.

- Selena Bay je jedným z najlepších letovísk na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade.

- Vlastníctvom nehnuteľnosti v Selena Bay získate prístup k rôznym zariadeniam a vybaveniu, aby ste si mohli užiť pohodlný a zábavný pobyt, ako napr:

- bazény

- Bar pri bazéne

- Súkromná pláž

- Plážová reštaurácia

- Surfovanie na drakoch

- Potápanie a šnorchlovanie

- Jazda na koni

- Podujatia a svadby

- Amfiteáter

Investičná príležitosť:

Najdôležitejšími faktormi pri investovaní do nehnuteľností a vysokej návratnosti investície sú lokalita a financovanie vašej nehnuteľnosti.

Vlastníctvo nehnuteľnosti pripravenej na nasťahovanie v Selena Bay "jednom z najžiadanejších a cenovo najdostupnejších letovísk v meste" je ideálnou možnosťou, môžete sa buď nasťahovať do bytu so zaručeným nárastom hodnoty, alebo ho využiť ako investíciu prinášajúcu príjem. Kompletná správa prenájmu s vysokou mierou prenájmu, ktorá prináša vysoké percento svojej hodnoty ročne.

Nehnuteľnosti Selena Bay sú na vrchole zoznamu najstabilnejších investícií na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade, Selena Bay management ponúka majiteľom služby prenájmu nehnuteľností, ktoré vám zabezpečia bezproblémový a zaručený príjem z vašej nehnuteľnosti.

Lokalita:

Selena Bay sa nachádza len 5 minút od mesta El Gouna, 15 minút od medzinárodného letiska Hurghada, 20 minút od centra Hurghady a turistickej promenády Hurghady.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
93 m2
Úžitková plocha
74 m2
Terasa
Áno
Bazén
4 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00