Luxusná vila s výhľadom na more na predaj v Jamaran Sahl Hasheesh

Hurgada, Egypt – ID 13212
1,250,000 €
Plocha 600 m2
Dispozícia atypický
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Táto super luxusná trojpodlažná vila sa nachádza v Jamaran Villas Sahl Hasheesh, pozemok vily má rozlohu 1100 m2 a zastavaná plocha je 600 m2.

Vila sa nachádza v 2. rade od pláže a má fascinujúci vyvýšený výhľad na more. Nachádza sa na rohu uličky a poskytuje vyvýšený výhľad na more z ktoréhokoľvek miesta vo vile. Vzdialenosť od pláže je menej ako 100 metrov.

Rozkladá sa na troch úrovniach plus strecha; má súkromnú záhradu, súkromné parkovisko, priestrannú terasu, súkromnú garáž a súkromný bazén s priestrannou terasou a barom pri bazéne.

Vila sa môže pochváliť veľkolepým vstupom s bohatou mramorovou podlahou. Napravo od vchodových dverí nájdete súkromnú garáž vily doplnenú pergolou na tienenie vozidiel pred slnkom. Naľavo od vchodových dverí sa nachádza úžasný bazén a svieža záhrada, všetko zasadené do pokojného a malebného prostredia plného zelene.

Suterén vily má vlastný vchod a priamy prístup do záhrady. Toto poschodie je možné oddeliť od hlavnej vily a využívať ho ako samostatný obytný priestor. Obsahuje dve spálne (jedna z nich je hlavná spálňa), otvorenú kuchyňu, kúpeľňu a dve skladovacie miestnosti.

Prízemie pozostáva z jednej hlavnej spálne, jednej kúpeľne, dvoch priestranných obývacích priestorov, priestrannej otvorenej kuchyne s prístupom do záhrady, jedálne a priestrannej vonkajšej terasy.

1. poschodie vily tvoria tri hlavné spálne s vlastnou kúpeľňou, jedna z hlavných spální má vnútorný obývací priestor, šatňu a priestrannú terasu, na poschodí sa nachádza aj rodinný obývací priestor.

Na streche vily sa nachádza priestranná nezariadená izba s vlastnou kúpeľňou a úžasnými drevenými podlahami. Tento univerzálny priestor možno využiť ako kanceláriu alebo izbu pre hostí. Na streche sa nachádza aj kuchynský kút, ktorý je ideálny na organizovanie grilovacích večierkov a zároveň na vychutnávanie úchvatného panoramatického výhľadu na more.

Vila sa môže pochváliť modernými otvorenými kuchyňami s plne vybavenými skriňami, ktoré vyžarujú moderný štýl a harmóniu. Zdobia ich mramorové dosky a integrované kuchynské spotrebiče.

Vila Jamaran je postavená a dokončená s použitím najkvalitnejších materiálov a dotykov luxusných aspektov v nastaveniach vrátane výzdoby bazéna a krajiny a povrchových úprav, takže si môžete vychutnať eleganciu, priestor a luxus na každom rohu.

Vila sa môže pochváliť špičkovými spotrebičmi a je zariadená podmanivou kombináciou klasického a moderného štýlu nábytku. Okrem toho sú všetky vonkajšie priestory zariadené elegantným vonkajším nábytkom a zdobia ich pergoly.

Táto luxusná vila pripravená na nasťahovanie sa nachádza v zástavbe s výhľadom na more Yamari; je to miesto pre tých, ktorí hľadajú dokonalý relax, pohodlie, súkromie a luxus.

O Jamaran Sahl Hasheesh:

Projekt je exkluzívnou enklávou 181 plážových víl pozdĺž pobrežia Sahl Hasheesh, 3 minúty jazdy autom do centra mesta Sahl Hasheesh.

Terén projektu sa dvíha od okraja mora s rôznym sklonom a dosahuje výšku 18 metrov nad morom, čo lokalite poskytuje úchvatný výhľad na Červené more a záliv Sahl Hasheesh.

Krajinný dizajn otvorených priestorov komunity a 1,3 km dlhého chodníka na pobreží čerpá z pôvodnej krajiny, aby citlivo prepojil projekt s okolitým prostredím a zabezpečil jeho udržateľnosť a prepojil všetky služby, športoviská, predajne potravín, detské ihriská a klubovňu, čo je najvyššia úroveň estetiky krajiny komunity.

Sieť parkov s vodnými prvkami sa nachádza v celej štvrti a slúži ako miesto stretávania sa obyvateľov.

Návrh výsadby zahŕňa zmes pobrežných rastlinných spoločenstiev, predovšetkým stredomorského a červenomorského charakteru, čím sa zvýrazňuje rozmanitá bujná a farebná flóra, ktorá nepotrebuje takmer žiadne zavlažovanie ani pesticídy. Tvrdá krajina s kontrastnými a geometrickými vzormi bohato dopĺňa a jedinečne identifikuje každú lokalitu.

Celý projekt sa stáva naplnením komfortu a dobre navrhnutej vizuálnej harmónie.

Lokalita:

Sahl Hashheesh je 12 km dlhý záliv známy svojimi výnimočnými útesmi a nedotknutými vodami. Je to rýchlo rastúca komunita so vzrušujúcimi a dynamickými aktivitami pre každého. Či už máte radi pokoj a ticho, alebo patríte k ľuďom, ktorí hľadajú vzrušujúce zážitky; aj v Sahl Hasheesh je postarané o každého.

Zátoka Sahl Hasheesh sa nachádza len 20 minút od Hurghady, 40 minút od El Gouny, 10 minút od nákupného centra Senzo a klubu Senzo a 25 minút od medzinárodného letiska Hurghada a turistickej promenády Hurghada.

Počet podlaží
3
Dispozícia
atypický
Výhľad na more
Áno
Plocha
600 m2
Pozemok
1100 m2
Úžitková plocha
600 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
600 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00