Skvelá investícia do perfektného projektu, Trikomo

Trikomo, Cyprus – ID 13445

Famagusta, perla severného Cypru, ktorá počas svojej tisícročnej histórie hostila mnohé civilizácie, je jedným z najobľúbenejších regiónov Stredomoria s kilometrami pláží, krištáľovou vodou a celoročným stredomorským podnebím, ako aj s veľmi výnosným cestovným ruchom a investíciami do nehnuteľností...

Projekt Ocean Life, inšpirovaný pozitívnou energiou prírody, vytvára mnohé precedensy svojimi upravenými plochami, vodným parkom, basketbalovými a minigolfovými ihriskami, tenisovými kurtmi, fitnes klubom, turistickými chodníkmi s pristávacími plochami pre ľudské drony a krytými parkoviskami. Pre vaše deti sú určené zábavné a vzdelávacie workshopy, herné parky, miestnosti s PlayStation a mnohé zábavné priestory pre šťastie našich najcennejších aktív spolu s bazárom s 30 obchodmi, ktorý je súčasťou projektu; otvorené a zatvorené reštaurácie, kaviarne a bistrá plné lahodných chutí; kiná budú rovnako blízko ako cesta výťahom.

Stredomorská krajina, ktorá si svet zamilovala svojím
historickým bohatstvom, nedotknutou prírodou a kultúrnym dedičstvom

Projekt ponúka rezidencie od štúdií navrhnutých pre rôzne životné štýly až po 1+1, 2+1 a penthousy rôznych veľkostí, ktoré ponúkajú bezchybné bývanie s otvorenými balkónmi, nádhernými výhľadmi a luxusnými detailmi. Každý byt je vybavený nepretržite teplou vodou, vysokými oknami s vlastným vetraním, podlahami prémiovej kvality s výberom tých najlepších materiálov, prírodným kameňom a špeciálnou keramikou v kúpeľniach a kuchyniach a podhľadmi s bodovým osvetlením v kúpeľniach. Okrem toho má každý apartmán vlastné kryté parkovisko.

Dokonalá rovnováha, dokonalá harmónia

Najluxusnejší projekt Ocean Life by Noyanlar na severnom Cypre ponúka okrem prírody, klímy, historických krás, turistiky a
vzdelávacej infraštruktúry aj jedinečnú príležitosť na bývanie a
investície. Bývanie na Severnom Cypre, ktoré je stredobodom záujmu investorov a sveta vďaka priaznivým cenám bývania v porovnaní s ostatnými stredomorskými a európskymi krajinami, ako aj zaručenému príjmu z prenájmu v cudzej mene, sľubuje priemernú návratnosť investície 8 až 10 rokov.

Severný Cyprus

Výnimočné okamihy, nezabudnuteľné spomienky,
život v privilégiu, ktorému sa nič nevyrovná

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00