3+1 mezonetový penthouse v Pafose

Pafos, Cyprus – ID 13385
500,000 €
Plocha 180 m2
Dispozícia 3+1
Podlažie 2/2
More 4 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Pafos je turistickým centrom ostrova a v súčasnosti je veľmi potenciálnym miestom na investovanie. V súčasnosti sa projekt buduje vedľa dvoch amerických univerzít: Americkej univerzity v Bejrúte a Neapolskej univerzity, tu môžeme očakávať výnos 5 až 7 % ročne. Nachádza sa tu letisko a niekoľko golfových klubov.

Komplex ponúka obyvateľom a ich rodinám súkromie a oddych a poskytuje ideálne prostredie na hostenie priateľov a rodiny. Architektúra dokonale spája moderný dizajn s kvalitnými povrchovými úpravami a stredomorskou atmosférou, čím vznikajú krásne domy v skvelom prostredí. Tento novo dokončený projekt sa nachádza okolo veľkého spoločného bazéna v obľúbenej rezidenčnej štvrti, v krátkej dochádzkovej vzdialenosti od všetkých hlavných mestských zariadení, ako sú nákupné centrum Kings Avenue, verejné školy, obchody a reštaurácie.

Tento dvojizbový mestský dom má moderný dizajn zvnútra aj zvonku a využíva výhody súkromnej záhrady, ktorá je ideálna pre tých, ktorí chcú zažiť stredomorský životný štýl na čerstvom vzduchu. Moderné povrchové úpravy dodávajú eleganciu otvoreným priestorom, ktoré majú tradičné usporiadanie s obývacou izbou/jedálňou a samostatnou kuchyňou na prízemí. Na poschodí sú dve spálne, hlavná má krytý balkón a vlastnú kúpeľňu a k dispozícii je druhá priestranná spálňa a rodinná kúpeľňa. Tento mestský dom je priestranný na 146 m² a zahŕňa kryté parkovanie, klimatizačnú jednotku v každej miestnosti a vykurovanie solárnymi panelmi.

Vybavenie :

Moderná kuchyňa a kúpeľňa, veľká krytá veranda, súkromné parkovacie miesto

O správu a prenájom nehnuteľnosti sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína. Váš tím MNM.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
180 m2
Úžitková plocha
147 m2
Terasa
20 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00