Zariadený 2-izbový apartmán v prvej línii, ideálny na investíciu aj na osobné použitie. Bohato vybavený komplex

Hurghada , Egypt – ID 13213
74,600 €
Plocha 62 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 5/5
More 20 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Prvá línia a výhľad na more! Tento luxusný apartmán pripravený na nasťahovanie má 62 m2 a nachádza sa na piatom a poslednom poschodí Turtles Beach Resort Hurghada.

Apartmán pozostáva z jednej spálne, jednej kúpeľne, obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom a balkóna s posedením s výhľadom na bazén a očarujúcim výhľadom na more. Apartmán v Turtles Beach Resort je vhodný pre milovníkov pokoja, súkromia, investícií a luxusu.

Apartmán je navrhnutý a dokončený z najkvalitnejších materiálov a má prepracovaný moderný dizajn, v ktorom si užijete eleganciu a jednoduchosť na každom rohu.

Apartmán Turtles Beach Resort má spoločné bazény a súkromnú pláž pre dokonalý luxus a relax.

Apartmán je kompletne zariadený moderným nábytkom.

Apartmán je plne vybavený luxusnými spotrebičmi najvyššej značky (TV, bojler a 2 klimatizácie).

Kuchyňa apartmánu má skrinky, mramorové dosky, drez pod montážou a vstavané kuchynské spotrebiče (sporák, práčka, mikrovlnná rúra a chladnička).

Turtle Beach Resort Hurghada:

Bývanie v luxusnom 5-hviezdičkovom rezorte, ktorý sa nachádza priamo na pláži v pokojnej štvrti, vám poskytne život v pokoji, relaxe, bezpečí a súkromí. Taktiež nájomca nehnuteľnosti bude využívať mnohé zariadenia a vybavenie, ako napr:

- Súkromná pláž

- 3 bazény

- Uzavretá komunita s nepretržitou ochranou

Investícia do Turtles Beach Resort Hurghada:

Poskytneme vám dôvody, prečo je investovanie do "Turtle beach resort" jednou z najbezpečnejších investičných možností na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade a ako vám investovanie do "Turtle beach resort" pomôže získať vysoké percento hodnoty vašej nehnuteľnosti v krátkom čase.

1 - Turtle beach resort je luxusný 5-hviezdičkový rezort, ktorý sa nachádza priamo na pláži a je situovaný v oblasti AL Ahya. Je na vrchole zoznamu najžiadanejších a cenovo najdostupnejších rezortov v tejto oblasti a ťaží zo všetkých svojich zariadení a vybavenia spolu s polohou pri pláži.

2. Nemusíte byť v meste, pretože si budete môcť prenajať nehnuteľnosť (krátkodobo/dlhodobo) odkiaľkoľvek na svete pomocou našich služieb na mieste alebo si môžete jednoducho prenajať svoj apartmán prostredníctvom služby Airbnb, trip advisor alebo rezervácie.

3. Vlastný byt pripravený na nasťahovanie v "Turtle beach resort" je ideálnou možnosťou, ktorá vám zabezpečí vysokú mieru návratnosti investície, pretože ušetríte peniaze vynaložené na hotely a dovolenkové prenájmy a investujete ich do vlastníctva nehnuteľnosti na dovolenkové a prázdninové využitie ako investície prinášajúcej príjem tým, že budete svoju nehnuteľnosť prenajímať po zvyšok roka.

Turtles Beach Resort Poloha:

Turtles Beach Resort sa nachádza v pokojnej štvrti Al Ahyaa s neuveriteľnou piesočnatou plážou, priezračnou tyrkysovou vodou, prírodnými lagúnami a koralovými útesmi a je ideálnym miestom na šnorchlovanie, potápanie a rozjímanie nad prírodou.

Rezort Turtles Beach sa nachádza 10 minút od námestia Dahar, 10 minút od mesta El Gouna a 15 minút od medzinárodného letiska Hurghada a turistickej promenády Hurghada.

Podlažie
5
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
62 m2
Úžitková plocha
49 m2
Terasa
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00