Luxusný mezonet 1+1 v rodinnom komplexe pri mori

Trikomo , Cyprus – ID 11794
Plocha 65 m2
Dispozícia 1+1
Podlažie 1/2
More 500 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

V mene klienta z Českej republiky a za skvelú cenu ponúkame krásny mezonetový byt 1+1 v druhej fáze jedného z najlepších letovísk na Cypre.

Cena rovnakého bytu od developera je oveľa vyššia, v prípade záujmu Vám ho ukážeme.

Obrovskou výhodou je skutočnosť, že rezort má vlastnú pláž, kde sú k dispozícii ležadlá a domčeky pre obyvateľov projektu. Teraz je tu aj krásne mólo s ležadlami a stánkami, kde si môžete objednať napríklad osviežujúci nápoj. Prístup na pláž je cez podchod pod cestou. Na Cypre je len veľmi málo podobných letovísk.

Apartmán má 60 m2 a terasu s rozlohou 5 m2, v cene je zahrnuté takéto vybavenie. V letovisku nájdeme všetku potrebnú komerčnú infraštruktúru, kúsok od nemocnice a najväčšej univerzity na Cypre, ktorá je uznávaná na celom svete.

Vzdialenosť od letiska Larnaka je 70 km, vzdialenosť od letiska Ercan a Nikózie je 45 km. Famagusta 20 km, Kyrenia 40 km, golfový klub Korenium 35 km. Na Cypre ste letecky do 3 hodín. Čokoľvek vás zaujíma, poradíme vám. Sme fyzicky na mieste.

Odovzdanie apríl 2024.

Splátkový kalendár do januára 2025 bez navýšenia!

Fotografie sú z analogického bytu v prvej fáze.

Splátkový plán

70 % do odovzdania apríl 2024 , zvyšok do januára 2025

Príslušenstvo projektu :

Súčasťou projektu je: vonkajší bazén, krytý bazén, aquapark, cyklistické a pešie chodníky, fitness, spa/masáže - beauty centrum, tenisové, basketbalové a volejbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň, bar, terasa, plážový bar, K dispozícii je detský klub a mnoho ďalších spoločenských aktivít.

Poplatky nad rámec základnej ceny : DPH, komunálne služby, príspevok na infraštruktúru, právne služby.

Pre celkovú cenu a postup nás prosím kontaktujte.

Ako prví sme vám ponúkli možnosť investovať do nehnuteľností v zahraničí. Sme jedna z mála spoločností na ostrove, ktorá vám poskytne všetky služby pred a po predaji vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti. Vyberajte si svojho partnera starostlivo, ušetrí vám to veľa času a peňazí.

Sami vlastníme nehnuteľnosti a dokonale poznáme miestny trh. Postaráme sa o všetky služby pred a po predaji vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti pri rezervácii a transferu na letisko.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
1+1
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
60 m2
Terasa
5 m2
Bazén
8 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
3 km
Lekár
10 km
Kaviareň
250 m
Reštaurácia
350 m
Bar
420 m
Škola/škôlka
7 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00