Luxusný mezonet 1+1 v rodinnom komplexe pri mori

Trikomo , Cyprus – ID 11422
184,000 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 1+1
Podlažie 1/2
More 500 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Chcete si kúpiť nehnuteľnosť na Cypre na splátky priamo od developera? Na našej webovej stránke nájdete viac ako 200 ponúk na celom Cypre. Predstavujeme vám pokračovanie úspešných projektov od nášho partnera pri mori. Ide o tretiu fázu rodinného projektu pri mori na Cypre.

Obrovskou výhodou je skutočnosť, že majitelia muze využívať infraštruktúru všetkých troch etáp vrátane vybavenosti a infraštruktúry na pláži. K dispozícii je nádherné mólo. Prístup na pláž je riešený podchodom pod cestou.

Odovzdanie december 2025

Splátkový kalendár do decembra 2026 bez navýšenia

Fotografie sú z analogického apartmánu v prvej fáze.

Splátkový kalendár

Záloha: minimálne 3 000 GBP

%35 - do jedného mesiaca

%45 - splátka do odovzdania kľúča (december 2025)

%20 - po odovzdaní na 1 rok (december 2026)

V rámci týchto projektov ponúkame krásny štýlový mezonet 1+1 s balkónom. Ide o tretiu fázu projektov Za cestou - viď pozemok v červenej farbe. Predpokladaný nárast ceny do odovzdania v decembri 2025 je min. 40 %, takže čím skôr do projektov investujete, tým bude cena lepšia.

Za určitých podmienok môžete pri tejto ponuke získať 3% zľavu z ceny nehnuteľnosti.

Príslušenstvo projektu :

V rámci projektu sú : vonkajší bazén, krytý bazén, aquapark, cyklistické a pešie trasy, fitness, spa / masáže - beauty centrum, tenisové, basketbalové a volejbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň , bar, koreňová terasa, plážový bar, K dispozícii je detský klub a mnoho ďalších spoločenských aktivít.

Poplatky nad rámec: DPH, médiá, príspevok na infraštruktúru, právne služby, nábytok a spotrebiče - základné prvky sú zahrnuté.

Pre celkovú cenu a postup nás prosím kontaktujte.

Ako prví sme vám ponúkli možnosť investovať do nehnuteľností v zahraničí. Sme jedna z mála spoločností na ostrove, ktorá vám poskytne všetky služby pred a po predaji vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti. Vyberajte si svojho partnera starostlivo, ušetrí vám to veľa času a peňazí.

Sami vlastníme nehnuteľnosti a dokonale poznáme miestny trh. Postaráme sa o všetky služby pred a po predaji vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
1+1
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
60 m2
Terasa
5 m2
Bazén
8 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
3 km
Lekár
10 km
Kaviareň
250 m
Reštaurácia
350 m
Bar
420 m
Škola/škôlka
7 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00