3+kk ideálne na prenájom študentom v Nikózii, výnos 7-8% ročne

Nicosie, Cyprus – ID 13256
235,000 €
Plocha 80 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
Stav K nastěhovanie

Odporúčame ideálnu investičnú príležitosť v podobe nových budov na dlhodobý prenájom študentom v hlavnom meste Cypru.

Apartmány Orelia sa nachádzajú v Nikózii, v jednej z najperspektívnejších oblastí hlavného mesta, Aglantzia. Projekt sa nachádza v blízkosti Cyperskej univerzity, v oblasti hlavného mesta, ktorá zažíva rýchly rast. Nachádza sa tu Cyperská univerzita a všetky jej fakulty, výskumné a inovačné centrum KIOS a mnohé športové zariadenia.

V tej istej oblasti sa nachádza vlajkový projekt informačného centra, knižnica "Stelios Ioannou", ktorú navrhol medzinárodne uznávaný francúzsky architekt Jean Nouvel, ktorý sa inšpiroval prírodnou topografiou a farbami krajiny areálu.

Oblasť susedí s národným parkom Athalassa, ktorý je súčasťou obce Nikózia v Aglantzii. V súčasnosti sa dynamicky presadzuje ako moderné mesto, ktoré sa má v najbližších rokoch ďalej modernizovať, keďže štátna univerzita sa naďalej rozvíja.

Vďaka študentským zariadeniam, ubytovaniu pre študentov, stravovacím zariadeniam, službám a verejnej doprave je táto oblasť jedinečná a ponúka majiteľom nehnuteľností mnoho investičných príležitostí.

Orelia Apartments sa nachádza v centre univerzitného areálu a pozostáva z deviatich jednoizbových a dvojizbových apartmánov.

Ide o malý komplex rozprestierajúci sa na dvoch poschodiach. Orelia Apartments sa vyznačujú modernou architektúrou a ergonómiou, vďaka čomu sú ideálne pre študentské byty a trvalé ubytovanie.

Projekt Orelia Apartments je skvelou investičnou príležitosťou s vysokou návratnosťou, keďže lokalita je obľúbená pre študentské nájomné byty. Jej centrálna poloha a neustály rast a rozvoj oblasti ju robia veľmi atraktívnou. Okrem toho má ľahký prístup do centra Nikózie a na diaľnicu, čo zvyšuje jeho investičnú hodnotu.

S developerom máme ideálne vzťahy a postaráme sa o všetky predpredajné a popredajné služby vrátane prenájmu týchto bytov.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
80 m2
Úžitková plocha
70 m2
Terasa
15 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00