Neuveriteľne dobrá cena, apartmán s 1 spálňou v blízkosti pláže, v komplexe Aqua Tropical Resort

Hurghada , Egypt – ID 13267
32,000 €
Plocha 32 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 1/4
More 1 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Toto superluxusné štúdio s rozlohou 32 m2 sa nachádza na prvom poschodí s výhľadom na bazén v rezorte Aqua Tropical, štvrť Ahya. Dispozične je riešené ako obývacia izba s kuchynským kútom, kúpeľňa s WC a balkón s výhľadom na bazén a nachádza sa len 10 minút chôdze od pláže. Apartmán je pripravený na nasťahovanie a je čiastočne zariadený (nainštalovaná klimatizácia a kuchynská linka). S nábytkom a zariadením vám radi pomôžeme.

Apartmán sa nachádza v štvrti El Ahya; je to miesto pre tých, ktorí hľadajú dokonalý relax, pohodlie, súkromie a luxus.

O Aqua Tropical Resort Hurghada:

Aqua Tropical Resort je luxusný a vysokokvalitný rezort, ktorého cieľom je poskytnúť svojim obyvateľom dokonalý zážitok z bývania. Rezort sa môže pochváliť výnimočnou architektúrou, ktorá zaručuje úplné súkromie pre všetkých jeho obyvateľov. Jednotky rezortu sú rozmiestnené vo dvoroch a každá jednotka bola premyslene navrhnutá tak, aby poskytovala nádherný výhľad na majestátne hory pri Červenom mori. Poloha rezortu zaručuje, že sa jeho obyvatelia môžu prebúdzať s úchvatným výhľadom na prírodné zázraky, ktoré obklopujú túto oblasť.

Rezort sa nachádza v pešej vzdialenosti od nedotknutej pláže Červeného mora. Apartmány sú luxusne navrhnuté a majú moderné vybavenie, ktoré obyvateľom zabezpečuje pohodlný pobyt. Architektonický lesk rezortu zaručuje, že každý majiteľ domu má absolútne súkromie, čo z neho robí ideálne miesto na relaxáciu a oddych.

Zariadenia a vybavenie rezortu Aqua Tropical:

- 3 bazény

- Výťahy

- Supermarket

- SPA CENTRUM

- Posilňovňa a vírivka (Aqua palms resort cez ulicu).

- Reštaurácie

- Úklidové služby

- Bezplatné parkovisko

- 10 minút chôdze od pláže

- 25 minút na medzinárodné letisko Hurghada

Aqua Tropical Resort Poloha:

Aqua Tropical sa nachádza v štvrti Ahya, v pešej vzdialenosti od novej promenády, dvadsať minút jazdy autom od medzinárodného letiska v Hurghade a päť minút jazdy autom do ElGouny.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
32 m2
Úžitková plocha
25 m2
Balkón
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00