Luxusný apartmán s 3 spálňami a úchvatným výhľadom na more

Limassol, Cyprus – ID 13461
670,000 €
Plocha 112 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/4
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Chcete bezpečne ochrániť svoje financie pred infláciou ? Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre priamo od developera? Ste na správnom mieste , sme zástupcovia developera na českom trhu a neplatíme žiadnu províziu.

Vstúpte do sveta luxusu v projekte, kde je každý detail starostlivo vybraný tak, aby nanovo definoval luxusné bývanie. Tento apartmán má 2 spálne, 2 kúpeľne. V cene je zahrnuté aj parkovacie miesto.

Projekt ponúka šesť 2-izbových apartmánov a jeden 3-izbový penthouse, všetky s balkónmi s úchvatným výhľadom na more. Starostlivý proces navrhovania projektu plynulo spája vonkajšie prostredie s vnútornými prvkami. Priestranné balkóny v každom apartmáne poskytujú idylické prostredie pre sviežu zeleň a pohodlné posedenie. Korunným klenotom je exkluzívny strešný priestor vyhradený pre penthouse so súkromnou vírivkou a dostatočným počtom miest na sedenie - útočisko nad panorámou mesta.

Obyvatelia si môžu dopriať pokoj v okolí a zároveň byť len pár okamihov od pulzujúceho srdca Limassolu. Okrem toho je dizajn fasády projektu plynulým spojením elegancie a pohodlia, pričom biele kamenné ozdoby vyvažujú tmavosivé obklady stien, čím pozdvihujú koncept mestského bývania v Limassole.

O správu a prenájom nehnuteľnosti sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť v každom ohľade.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína. Váš tím MNM.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
112 m2
Úžitková plocha
92 m2
Balkón
18 m2
Parkovanie
Áno
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00