5% garantovaný výnos 3+kk , dve kúpeľne s výhľadom na more na Cypre

Paralimni, Cyprus – ID 12906
207,000 €
Plocha 86 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 3 000 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 863 €
Ročný výnos: 5.0%

Južný Cyprus 30 km od letiska Larnaka. Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre s garantovaným výnosom 5 až 8 %? Potom ste na správnom mieste. Poradíme vám, ako získať späť DPH a ušetriť 19 % z ceny nehnuteľnosti.

Ste mestský človek? Hľadáte svoj vysnívaný byt v krásnej lokalite, ktorá má všetko blízko? Ak áno, mohol by vás zaujímať náš nový projekt apartmánov v oblasti Paralimni na Cypre.

Paralimni je očarujúce mesto s bohatou históriou a kultúrou, obklopené krásnymi plážami a prírodnými krásami. Náš projekt ponúka priestranné a moderné apartmány s 1 a 2 spálňami, s vysoko kvalitnými povrchovými úpravami a materiálmi. Každý apartmán má priestrannú dispozíciu s veľkým zastrešeným balkónom - niektoré majú voliteľnú strešnú záhradu - vrátane krytého parkovania a ďalšieho úložného priestoru. Môžete si vybrať z rôznych dispozícií a veľkostí v závislosti od vašich potrieb a preferencií. Či už v ňom chcete bývať natrvalo, alebo ho využívať ako rekreačný dom, budete si užívať pohodlie a pocit eufórie.

Využite atraktívne ceny a flexibilné splátkové plány, ktoré ponúkame. Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť kúsok raja na vašom obľúbenom mieste, v Paralimni.

Sami vlastníme nehnuteľnosť a dokonale poznáme miestny trh. Postaráme sa o všetky služby pred a po predaji vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
86 m2
Úžitková plocha
75 m2
Terasa
Áno
Balkón
11 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00