plne vybavená 1 spálňa v hoteli, priamy výhľad na more, nekonečný bazén na streche

Trikomo, Cyprus – ID 13115
168,540 €
Plocha 40 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 3/27
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame exkluzívne vynikajúci apartmán v špičkovom hoteli s kasínom a vlastným plážovým klubom a reštauráciou pri mori na Cypre. Apartmán je okamžite pripravený na prenájom alebo na presťahovanie do luxusného projektu. Sme lídrom na trhu s viac ako 1000 spokojnými klientmi pri mori, pozrite si naše recenzie. Sledujte naše investičné prehliadky na našej webovej stránke.

Aktuálne ponúkame tento 1 izbový apartmán v luxusnom 5* komplexe pri Stredozemnom mori s terasou a priamym výhľadom na more. Radi vám pomôžeme aj s prenájmom nehnuteľnosti. Na streche máte k dispozícii krásny nekonečný bazén. V cene je zahrnuté úplne všetko vrátane vybavenia a právnych služieb. Podobný byt v projektoch stojí oveľa viac. Vieme vám ponúknuť aj splátkový kalendár na maximálne jeden rok. Pre celkový postup a informácie kontaktujte makléra.

V súčasnosti ide o najväčší projekt na Cypre. Pozostáva z 3 vysokých budov s 27, 29 a 31 poschodiami a 7 nižších budov s 5 poschodiami a hotelovej budovy a ponúka široký výber. Rôzne byty a veľkosti pripravené vyhovieť rôznym potrebám a životnému štýlu - štúdiové byty, byty s 1, 2, 3 a 4 spálňami a mezonetové byty s 3 a 4 spálňami.

Súčasťou projektov je luxusný plážový klub pri mori, kde sa nachádzajú bary, reštaurácie a diskotéka, na ktorú počas sezóny pravidelne prichádzajú hrať známi dídžeji z celého sveta. Ide o najdlhšiu sezónu v Európe.

Doplnkové projekty :

- Najväčší bazén na Cypre s rozlohou 4000 m2

- celková plocha všetkých bazénov viac ako 15000m2

- vlastné kasíno v areáli

- vlastné kino

- nekonečný bazén na streche

- SPA , britská škola

- množstvo ďalších bazénov, grilovacia zóna

- detské ihrisko, vodné parky

- vlastný plážový lounge klub a reštaurácia , bezplatné plážové ležadlá pre klientov rezortu

+ oveľa viac

- pláž s ležadlami a slnečníkmi pred klubovou diskotékou

Postaráme sa o všetky predpredajné a popredajné služby vrátane prenájmu vášho majetku. Ide o posledné jednotky v projektoch , preto nás neváhajte kontaktovať.

Podlažie
3
Počet podlaží
27
Dispozícia
1+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
40 m2
Úžitková plocha
35 m2
Terasa
10 m2
Bazén
20 bazénov
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
120 m
Lekár
650 m
Kaviareň
250 m
Škola/škôlka
3 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00