Veľká vila 3+1 priamo pri pláži

Pafos, Cyprus – ID 14490
660,000 €
Plocha 150 m2
Dispozícia 3+1
More 100 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Ak hľadáte nehnuteľnosť pri pláži v Pafose, tento projekt je tou správnou voľbou. Tieto jedinečné nehnuteľnosti na pláži na Cypre zahŕňajú vily s 3, 4 a 5 spálňami na predaj v Pafose, vedľa päťhviezdičkového hotela na pláži a v blízkosti mnohých obľúbených atrakcií a zariadení, ako je turistická oblasť Pafos, prístav a nákupné centrum Kings Avenue.

Vily ponúkajú priestranné interiéry a súkromné bazény na veľkých pozemkoch. Ich vynikajúce povrchové úpravy, špecifikácie a jedinečná poloha poskytujú elitným kupujúcim príležitosť ochutnať luxusný cyperský stredomorský životný štýl. Tieto nádherné pobrežné nehnuteľnosti na Cypre sú predurčené stať sa dokonalým útočiskom pre každého majiteľa domu, ktorý túži zažiť vrchol stredomorského bývania.

Táto jedinečná vila s 3 spálňami sa nachádza vedľa päťhviezdičkového hotela na pláži a v blízkosti mnohých obľúbených atrakcií a zariadení v Pafose, ako je turistická oblasť Pafos, prístav a nákupné centrum Kings Avenue. Vila ponúka priestranné interiéry a exteriéry a prístup k spoločnému bazénu.

Vynikajúce povrchové úpravy, špecifikácie a jedinečná poloha poskytujú elitným kupujúcim príležitosť ochutnať luxusný cyperský stredomorský životný štýl.

Postaráme sa o všetky predpredajné a popredajné služby vrátane prenájmu nehnuteľnosti.

Počet podlaží
2
Dispozícia
3+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
150 m2
Pozemok
200 m2
Úžitková plocha
125 m2
Terasa
25 m2
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
166 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00