Luxusná vila s výhľadom na bazén a more , tri kúpeľne

Esentepe, Cyprus – ID 13054
1,445,000 €
Plocha 350 m2
Dispozícia atypický
More 50 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme nový projekt nášho dlhoročného partnera, ktorý je zároveň popredným developerom na Cypre. Projekt s panoramatickým výhľadom na more. Sme výhradnými zástupcami developera a u nás máte najlepšie podmienky kúpy. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte.

Poloha komplexu je v prvej línii k moru, na okraji útesu s neuveriteľne širokým 270 stupňovým uhlom výhľadu. Tu budete mať pocit, že ste v mori, partner ešte nikdy v žiadnom projekte, ktorý navrhol, tak veľmi neprehĺbil pocit modrej farby.

Projekt pozostáva z dvoch radových víl pri mori a prémiových apartmánov a penthousov za nimi.

Hoci ide o štartovaciu fázu, v súčasnosti je v tomto projekte voľných už len niekoľko víl.

Druhý rad, pozostávajúci z 5 dvojpodlažných víl, sa nachádza na strešných terasových podlažiach prvého radu, ktorý rovnako ako prvý rad poskytuje neprerušovaný výhľad na more a využíva prirodzené vyvýšeniny lokality.

Práve tu ponúkame veľkú vilu s tromi spálňami a tromi kúpeľňami.

K dispozícii je garáž a priestranná miestnosť v suteréne, ktorá poskytuje prirodzené svetlo a vetranie vďaka orientácii na vnútornú súkromnú cestu a zníženú záhradu. Obytné priestory na prízemí sa otvárajú do krásnej záhrady s bazénom, zatiaľ čo 3 spálne s vlastnou kúpeľňou na prvom poschodí ponúkajú výhľad na more a hory zo všetkých uhlov. Každá vila má vlastný súkromný bazén.

Zadná časť komplexu je vyvýšená, so širokouhlým výhľadom na more a horský priesmyk na západnej strane a nádherným výhľadom na západ slnka nad morom. Všetky dvojpodlažné domy sú štandardne vybavené dvoma apartmánovými budovami, ktoré pozostávajú zo 4 apartmánov 3+1 so záhradami a apartmánov 2+1, 8 dvojpodlažných apartmánov a strešných terás.

V susedstve pozemku projektu sa nachádza reštaurácia Eagle's Nest (alias Hniezdo), ktorá ponúka gurmánske menu a má krásnu terasu známu nádhernými západmi slnka počas celého roka. V okruhu 1 km od hotela sa nachádza aj mnoho ďalších reštaurácií, ktoré ponúkajú širokú škálu jedál z celého sveta.

Vybavenie a služby projektov :

Generátor

požiarny alarm

video interkom

internet

WC pre hostí

detektor dymu

centrálny satelit

klimatizácia

nepretržitá ochrana

cesta pre zdravotne postihnutých

parkovanie pre telesne postihnutých

kúpeľ

nabíjacie stanice pre vozidlá

bazén

posilňovňa

parkovisko

detský bazén

letné kino

Sami vlastníme nehnuteľnosť a dokonale poznáme miestny trh. Postaráme sa o všetky predpredajné a popredajné služby vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Počet podlaží
2
Dispozícia
atypický
Výhľad na more
Áno
Plocha
350 m2
Pozemok
350 m2
Úžitková plocha
190 m2
Terasa
117 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
210 m2
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
720 m
Lekár
8 km
Kaviareň
3 km
Reštaurácia
0 m
Bar
320 m
Škola/škôlka
4 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00