3+1 v najluxusnejších projektoch na Cypre, panoramatický výhľad na more, dve kúpeľne

Limassol , Cyprus – ID 13384
2,650,000 €
Plocha 180 m2
Dispozícia 3+1
Podlažie 9/37
More 50 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Chcete bezpečne ochrániť svoje financie pred infláciou ? Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre priamo od developera? Ste na správnom mieste , sme zástupcovia developera na českom trhu a neplatíme žiadnu províziu.

Projekt predstavuje 37 poschodí výnimočného bývania pri vode, ktoré ponúka exkluzivitu a vzácnosť. Ikonická architektúra dáva novú výraznú definíciu panoráme Limassolu, ktorú spoznáte z ktoréhokoľvek miesta v meste. Projekt je vrcholom luxusného výškového bývania a ponúka svojim medzinárodným obyvateľom elegantný a luxusný životný štýl so súkromím a diskrétnou slobodou. V múroch ONE sú poskytované služby a vybavenie určené výhradne pre jeho obyvateľov, čím sa vytvára oáza pokoja a súkromia.

ONE sa majestátne týči nad pobrežím Limassolu a je najvyššou obytnou vežou na nábreží v Európe.

Hneď ako vstúpite do ONE, okamžite vás ohromia vzrušujúce úrovne svetla, neuveriteľný výhľad na more, otvorený, veľkorysý priestor a rafinované detaily. V palete interiérového dizajnu sa stretáva teplé so studeným, mramor, sklo, kameň a nerezová oceľ vytvárajú svieži dojem, zatiaľ čo drevo a prírodné odtiene vyžarujú vrodený pokoj.

Luxusný apartmán s tromi spálňami sa nachádza na 9. poschodí. Cena je vrátane všetkých daní a spotrebičov. Kvalita je zjavná v celom byte, od kuchyne s talianskym dizajnom a spotrebičmi Miele až po steny z dreva a kameňa. Spálne vyžarujú teplo vďaka parketám, podlahovému kúreniu a skrytému systému VRV. Byt je zároveň inteligentnou domácnosťou, kde sa osvetlenie, závesy a dokonca aj hudba dajú ovládať z centrálnej dotykovej obrazovky.

Technické špecifikácie :

Talianska kuchyňa, spotrebiče Miele, inteligentný dom, podlahové kúrenie, VRV, posuvné sklenené dvere Vitrocsa, veľké balkóny, úžasný výhľad.

Infraštruktúra pre obyvateľov :

Posilňovňa, veľký bazén s barom pri bazéne, sauna, parný kúpeľ, VIP salónik, recepcia, 24-hodinová služba concierge.

O správu a prenájom nehnuteľnosti sa staráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť v každom ohľade.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína. Váš tím MNM.

Podlažie
9
Počet podlaží
37
Dispozícia
3+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
180 m2
Úžitková plocha
148 m2
Terasa
29 m2
Garáž
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00