Ponúkame zaujímavý apartmán 3+1 v blízkosti Pražského hradu

Praha, Česká republika – ID 12976
357,071 €
Plocha 57 m2
Dispozícia 3+1
Podlažie 2/6
Stav K nastěhovanie

Ponúkame zaujímavý apartmán 3+1, 61m2 v blízkosti Pražského hradu.

Hľadáte lokalitu, ktorá ponúka dobré spojenie do centra a zároveň ste pár minút od Pražského hradu,

obklopený mnohými historickými pamiatkami? Láka vás rozhranie Hradčan a Střešovíc?

Ponúkame na predaj útulný byt 3+1 po celkovej rekonštrukcii o výmere 57m2 + 4m2 pivnica v osobnom vlastníctve, na 1. poschodí tehlového domu. Vysoké stropy, oblúkový profil vo vstupnej chodbe s dominantnou dlažbou a zrekonštruované dvere dodávajú bytu nevšednú atmosféru.

Z chodby je priamy vstup do 2 izieb. Väčšia izba je priestranná vďaka vzdušnému drevenému spacáku s osvetlením. Druhá izba má praktický výklenok na odkladanie oblečenia a vecí. Do tretej izby, ktorá môže slúžiť ako pracovňa, je prístup cez kuchyňu. Všetky 3 izby majú okná orientované do vzrastlej zelene (na sever). Každá izba je vybavená zámkom FAB, čo je výhodné pri prenájme cez Airbnb (v každej izbe sa môžu ubytovať maximálne dve osoby). V kuchyni je nová kuchynská linka so sklokeramickou varnou doskou, teplovzdušnou a mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu a chladničkou.

Z chodby sú ďalšie 3 vchody: 1. do kúpeľne s veľkou rohovou vaňou a umývadlom, 2. do technickej miestnosti s plynovým kotlom (kúrenie a teplá voda) a je tu priestor na práčku a sušičku, 3. do samostatnej toalety.

K bytu patrí priestranná a suchá pivnica, ktorá sa nachádza na prízemí domu. K dispozícii je aj kočikáreň/koláreň a výťah. K domu patrí časť uzavretého dvora, pozemok v tichom dvore slúži ako spoločný vonkajší priestor a je tak príjemným doplnkom najmä v letných mesiacoch, k domu patrí malý dvor.

Vzhľadom na svoju polohu je byt vhodný aj ako investícia na nasledujúci prenájom. Možnosť predaja aj so zariadením.

Poloha bytu ponúka všetko v pešej dostupnosti , prestíž lokality podčiarkuje: Pražský hrad (1,1 km), Strahovský kláštor (650 m), Loreta (800 m), Petřínske sady (1,8 km), Hradčanské námestie (1,1 km), obchod s potravinami (30 m), nespočetné množstvo krásnych kaviarní a reštaurácií počas prechádzky po Nerudovej ulici ku Karlovmu mostu.

Občianska vybavenosť: dve základné školy, materská škola, Gymnázium Jána Keplera, poliklinika Pod Marjánkou. Rýchle spojenie na metro, letisko a do centra mesta: električka, autobus. Kúpalisko Petynka, neďaleké parky Petřín alebo Landronka či Hviezda sú miestami na relaxáciu či rôzne športy.

Predávajúci si vyhradzuje právo výberu kupujúceho podľa ním zvolených kritérií.

Pre viac informácií nás prosím kontaktujte prostredníctvom vyššie uvedeného formulára alebo telefonicky.

Neváhajte si dohodnúť osobnú obhliadku. Tešíme sa na vás.

Podlažie
2
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+1
Plocha
57 m2
Úžitková plocha
57 m2
Pivnica
Áno
Energetický štítok
G

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00