Krásny dom s výhľadom na more a len 100 m od pláže, strešná terasa, Byala

Byala, Bulharsko – ID 13478
226,000 €
Plocha 222 m2
Dispozícia 3+kk
More 100 m
Poplatok za služby 250 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám dom s výhľadom na more, ktorý sa nachádza v malom komplexe 100 metrov od pláže a prístavu Byala.

Dom je dvojpodlažný a má nasledovné dispozičné riešenie:

Prvé poschodie: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou, WC, veranda s východom z obývacej izby.

Druhé poschodie: dve spálne, kúpeľňa s WC, práčovňa a krytá terasa.

Z druhého poschodia je prístup na strešnú terasu, z ktorej je neuveriteľný výhľad na more a prístav.

Dom je kompletne zariadený a vybavený nábytkom a spotrebičmi najvyššej kvality. Dom má rozlohu 177 m2.

Na území komplexu sa nachádza bazén, relaxačná zóna a parkovisko.

Pri bazéne je priestor na grilovanie.

Oblasť je tichá a vhodná na rekreáciu, celoročné užívanie alebo prenájom.

Poplatok za bazén je 200 € ročne. Za spoločnú vodu pre bazén a záhradu ďalších 50€ ročne.

Jedinečná ponuka, vrelo odporúčame!

My v spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Vážení klienti, žijeme v zvláštnej dobe, keď sa za posledných niekoľko rokov veľa vecí vymyká normálu. Na všetkom zlom je však niečo dobré. Začali sme oveľa viac využívať technológie a naučili sme sa šetriť čas a prostriedky našich klientov. Dnes sa každý z nás môže pozrieť na google view (poloha a okolie), YouTube (poloha, najbližšie pláže a atrakcie) a Booking (recenzie). Tieto technológie v kombinácii s online prehliadaním pomáhajú pozrieť si konkrétnu nehnuteľnosť veľmi podrobne v reálnom čase a z pohodlia vlastného gauča. Dokážeme tak oveľa adekvátnejšie posúdiť klady a zápory danej nehnuteľnosti. Už sa nemusíme stresovať fyzickou obhliadkou a viesť si poznámky o každej prezretej nehnuteľnosti. Celý proces prevodu nehnuteľnosti vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva, vrátane inžinierskych sietí a všetkých zápisov, vrátane popredajného servisu a organizácie prípadného prenájmu. Svoj vysnívaný apartmán pri mori si môžete kúpiť z pohodlia domova a hneď teraz za veľmi prijateľnú cenu. Naši klienti nikdy nečakajú v radoch a majú od nás všetku potrebnú pomoc a informácie. Pre našich klientov zabezpečujeme prenájom a správu nehnuteľností na celom bulharskom pobreží.

Byala je administratívne centrum v centrálnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora, ktoré sa nachádza medzi dvoma medzinárodnými letiskami - 50 km. južne od Varny a 60 km. severne od Burgasu. Pobrežie je charakteristické kombináciou morských zátok, širokých pláží dlhých viac ako 6 km, piesočných dún a malebných bielych skál. Byala je ekologicky čistý región a centrum vinárstva, ktorého tradície siahajú do dávnej minulosti. Mesto ponúka všetko, čo potrebujete na pohodlnú rodinnú dovolenku a celoročné bývanie.

Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
222 m2
Pozemok
222 m2
Úžitková plocha
177 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
177 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00