Investičný byt na celoročný prenájom, návratnosť investície až 14%, komplex Florence Grand Palace, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 13498
222,662 €
Plocha 101 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
More 400 m
Poplatok za služby 15 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento jedinečný komplex v Bulharsku ponúka svojim investorom zisk až 14 % ročne!

Apartmány sa predávajú aj na splátky. Viac informácií u makléra.

Jedinečná ponuka v Bulharsku!

Predstavujeme vám "Villa Florence" - luxusný kúpeľný SPA komplex so všetkým vybavením, ktorý ponúka liečebné procedúry a prenajíma apartmány svojim investorom počas celého roka.

Tento konkrétny apartmán 3 + kk s celkovou rozlohou 101,21 m2 sa nachádza na druhom poschodí a ponúka výhľad na park, bazén a more.

Nachádza sa v pokojnej malebnej časti bulharského letoviska Sveti Vlas, len 400 metrov od mora a piesočnatej pláže, 1,5 km od prístavu Marina Dinevi a 1 km od svetoznámeho letoviska Slnečné pobrežie.

V pešej vzdialenosti od komplexu sa nachádza všetka potrebná infraštruktúra: obchody, banky, reštaurácie, detské ihriská, krásna promenáda, autobusová zastávka a ďalšie. Je tu možnosť prenájmu jachty a rôznych aktivít.

"Villa Florence" - budova s premenlivou výškou (5-7 poschodí) klasickej architektúry, s dvoma vchodmi (každý s výťahom), zahŕňa 97 komfortných apartmánov: štúdiá, jedno-, dvoj- a trojizbové apartmány, ako aj luxusné dvojúrovňové penthousy s priestrannými terasami. Rozloha apartmánov sa pohybuje od 40 do 170 m².

Apartmány sa predávajú v prevedení na kľúč, s vynikajúcou kvalitou povrchových úprav a sú vhodné na celoročné bývanie a najmä na investíciu. Kúpeľne sú vybavené značkovým sanitárnym vybavením, v izbách je nainštalovaná klimatizácia. Zavedená je káblová televízia, internet a telefónna komunikácia. S nábytkom a zariadením vám radi pomôžeme.

Apartmány:

Okná - plastové s výbornou tepelnou izoláciou

Steny - latexová farba

Podlahová krytina - dlažba, parkety

Osvetlenie, vypínače, zásuvky

Vybavené kúpeľne - el. ohrievač vody, luxusná sanitárna keramika, kvalitné obklady

káblová televízia a pripojenie na internet

Klimatizácia na chladenie a vykurovanie

Balkóny s kovaným zábradlím

Komplex vytvoril všetky podmienky na pohodlný život, obyvatelia majú k dispozícii upravený areál s upravenou záhradou, vonkajší bazén, zónu na opaľovanie a relaxáciu, služby concierge, reštauráciu, fitnescentrum, kúpeľné centrum so saunou, parným kúpeľom, masážnym a kozmetickým salónom, liečebnými masážami a lekárskymi ordináciami. Nájdete tu aj relaxačnú zónu, luxusné kúpele, vnútorný bazén, vírivku, vonkajší bazén, detské ihrisko, kryté a vonkajšie parkovisko, bezpečnostnú službu a mnoho ďalšieho.

Infraštruktúra:

Upravená zelená plocha

Krajinný dizajn areálu

Vonkajší bazén s detskou časťou

Priestor na opaľovanie a relaxáciu

Recepcia a služba concierge

Reštaurácia, bar

Fitness centrum

Kúpeľné centrum

Káblová televízia

Internet Wi-Fi

Detské ihrisko

Priestor na grilovanie

Kryté parkovisko

Vonkajšie parkovisko

24-hodinová ochrana

Kamerový systém

Technická údržba a upratovanie

Poplatok za údržbu je 15 €/m2 ročne.

My v spoločnosti MY PROPERTY U MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Sveti Vlas je príjemné mesto na úpätí Starej planiny, 4 km od Slnečného pobrežia. Vzdialenosť od tohto letoviska je naozaj malá. Nebude trvať dlho a obe mestečká budú prepojené vďaka rozvoju v obľúbenom a hojne navštevovanom Slnečnom pobreží.

Oblasť známa ako Sveti Vlas má pomerne zaujímavú históriu, ale z hľadiska cestovného ruchu na svoje slávne časy určite ešte len čaká. Letovisko Sveti Vlas sa nachádza približne 13 kilometrov od mesta Nesebar, ktoré je známe medzi turistami aj milovníkmi zaujímavých pamiatok. Sveti Vlas je pokojnejšie letovisko bez veľkej masy turistov. Pláže sú úzke a menej preplnené ako na Slnečnom pobreží.

V meste je niekoľko menších pláží, piesočnatých aj kamienkových. More je tu čisté a vstup do mora je pozvoľný.

Pláž v letovisku Sveti Vlas je orientovaná na juh. Piesok je jemný a zlatistý, ale v oblasti sa nachádzajú aj romantické kamenisté pláže. Jedinečná kombinácia čistého horského vzduchu, morskej klímy a krásnej prírody.

Letné dni sa vyznačujú pokojnými ránami a pomerne chladnými, neuveriteľne príjemnými popoludniami. Jedinečná dlhá, teplá a pokojná jeseň. V posledných rokoch sa v polovici decembra vyskytli teploty 15 stupňov. Zima tu netrvá dlhšie ako mesiac. Ideálna voľba na celoročné vyžitie, klíma sa ukazuje ako veľmi priaznivá pre ľudské zdravie.

Vďaka tomu, že sa mesto nachádza na svahu, môžete navštíviť zalesnené hory a urobiť si príjemnú prechádzku. Ceny sú tu veľmi prijateľné.

Príjemné počasie v kombinácii s vlhkejším morským vzduchom sú ideálne pre každého, kto si chce užiť príjemnú dovolenku v tomto prostredí. Pre týchto turistov ponúka Sveti Vlas príjemnú alternatívu.

Môžete tu nasávať jedinečnú atmosféru a tiež si vychutnať povestnú pohostinnosť miestnych obyvateľov. Sveti Vlas je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú stráviť pokojnú dovolenku v krásnej prírode, a tiež pre rodiny s deťmi.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
101 m2
Úžitková plocha
89.06 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00