Apartmán 2+kk vo výstavbe, Sozopol Residence, top lokalita, Sozopol, Bulharsko

Sozopol, Bulharsko – ID 13491
111,750 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/3
More 150 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme nový projekt Sozopol Residence

Tento projekt vám ponúka komfort a funkčnosť dizajnových apartmánov v blízkosti pláže Harmanite, mesto Sozopol, Bulharsko. Apartmány len 150 metrov od pláže, kúsok od hlavnej ulice, v blízkosti mnohých obchodov a reštaurácií.

Investujte do budúcnosti s nehnuteľnosťou v projekte SOZOPOL RESIDENCE. Splňte si svoj sen o útulnom apartmáne pri mori.

Konkrétny apartmán 2 + kk sa nachádza na treťom poschodí, celková rozloha je 60,93 m2.

SOZOPOL RESIDENCE má prakticky a dizajnovo riešené apartmány. Realizujte svoje ciele, ponúkame vám byty na predaj v Sozopole priamo od investora. Budova sa nachádza v blízkosti hlavnej ulice nového mesta Sozopol, kde sa nachádzajú najlepšie reštaurácie a obchody v okolí. Hneď vedľa školy a len 150 metrov od obľúbenej pláže Harmanite - ak už dlho hľadáte možnosť investovať do nehnuteľností v Sozopole, využite túto vynikajúcu príležitosť.

Budova SOZOPOL RESIDENCE je postavená v neoklasicistickom štýle, ktorý spája typické prvky klasického antického štýlu s elegantnými klenbami a dekoráciami. Elegantná budova s vyváženými tvarmi a výraznou individualitou - skutočný architektonický skvost bulharského čiernomorského regiónu.

Pozrite si exteriérové a interiérové riešenia projektu.

Využite šancu splniť si sen o investícii do nehnuteľností v Sozopole za prijateľné ceny s možnosťou individuálnych platobných schém. Pozrite si krásny exteriér projektu, ako aj dizajnové riešenia apartmánov.

REZIDENCIA SOZOPOL

Budova má tri obytné podlažia s podzemnou garážou, výťahom, súkromnými záhradami pre byty na prízemí a priestrannými strešnými terasami pre byty na treťom poschodí.

Súkromné záhrady pre byty na prízemí.

Majitelia apartmánov na treťom poschodí budú mať právo na užívanie a exkluzívny prístup výťahom s čipom na súkromné vonkajšie letné terasy.

Tieto terasy slúžia ako relaxačné zóny vhodné na opaľovanie, stolovanie a oddych pod hviezdnou oblohou.

Bude tu možnosť vybudovať priestor na grilovanie a letnú kuchyňu. Z relaxačnej zóny bude nádherný výhľad na more a mesto.

Fortuna je v rovnakom štýle ako prvá budova, čím vznikne kombinácia podobných stavieb s jednotnou koncepciou a harmóniou.

"Fortune" je najlepšou lokalitou v Sozopole pre tých, ktorí hľadajú nefalšované zážitky, čarovné večery, pokojnú atmosféru a pohodlie.

Použité sú vysokokvalitné materiály, apartmány budú dokončené na kľúč.

Pomôžeme vám s nábytkom a vybavením za bezkonkurenčné ceny!

Jedinečná príležitosť v nádhernej lokalite!

Predpokladaný termín dokončenia je jún 2025.

My v spoločnosti MY REAL ESTATE U MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Sozopol - malebné historické a rybárske mesto, ktoré sa nachádza 35 km južne od Burgasu. Leží na skalnatom polostrove sopečného pôvodu. Dodnes sa tu nachádzajú významné pamiatky pripomínajúce helénske obdobie. Okrem toho tu stále žije významná grécka komunita. Stará časť mesta bola vyhlásená za architektonickú a historickú rezerváciu, ktorú chráni UNESCO.

Kľukaté úzke uličky starého mesta vyžarujú jedinečnú atmosféru a osobitosť. Budovy pozostávajú z množstva pôvodných domov z 18. a 19. storočia s drevenými soklami a drevenými vystupujúcimi podlahami tesne na seba. Drevom obložené domy v úzkych uličkách, figovníky v záhradách za kamennými múrmi, domáce vinice a malebné zákutia, tiché taverny na útese nad vlnami, rybári vyplávajúci za úsvitu na more, umelci vystavujúci svoje diela v galériách na ulici, staré ženy vytvárajúce priamo pred vašimi očami krásne pletené alebo háčkované obrusy. To všetko nájdete v Sozopole.

Romantiku môže rýchlo vystriedať nočná bujará zábava v mnohých baroch, reštauráciách a diskotékach.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
60 m2
Úžitková plocha
48.88 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00