apartmán 2+kk pred dokončením, investičný potenciál, Sunny Island Royal, Černomorec, Bulharsko

Černomorec, Bulharsko – ID 13499
93,265 €
Plocha 67 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/5
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám projekt pred dokončením v blízkosti mesta a pláže. Komplex Sunny Island Royal s výhodnou a funkčnou polohou, ktorý poskytuje pocit úplného relaxu s bohato upravenou malebnou rekreačnou oblasťou.

Konkrétny apartmán 2 + kk s celkovou rozlohou 67,29 m2 sa nachádza na druhom poschodí a ponúka výhľad na more. Fotografie interiéru sú len ilustračné!

Komplex je navrhnutý v modernom architektonickom štýle, s priestorom, funkčnosťou a nekompromisnou kvalitou stavebných materiálov. Pozostáva z 5 obytných podlaží a 31 jedno- a dvojizbových apartmánov s rozlohou 60,72 m2 - 170,59 m2. Každý si tu môže vychutnať terasu s nádherným výhľadom na záliv Čierneho mora. V komplexe bude 7 obchodov, vonkajšie a podzemné parkovacie miesta, ako aj neuveriteľný vonkajší vyhrievaný bazén, ktorý umožňuje jeho využívanie aj v zimných mesiacoch. Sunny Island Royal ponúka aj detské ihrisko, priestor na grilovanie a 24-hodinový dohľad pre vašu bezpečnosť.

Projekt je navrhnutý tak, aby maximálne vyhovoval všetkým potrebám budúcich majiteľov domov, s dôrazom na najmenší detail.

Tento komplex sa nachádza vedľa Sunny Island Deluxe, Atia Resort a kempu Černomorec, v malebnej lokalite na oddych medzi dvoma plážami.

Apartmány budú dokončené:

Poschodia: Steny a stropy - omietka, okná - PVC päťkomorový profil s dvojitým zasklením - balkón, hydroizolácia, steny a stropy s fasádnou omietkou, podlaha - žulová dlažba, zábradlie; vstupné dvere do bytu, elektroinštalácia - zhotovená podľa projektu, vrátane silnoprúdu - elektroinštalácia pre osvetlenie a zásuvky, nainštalované elektromery, inštalácia zásuviek, zvončeka a domofónu; - vodoinštalácia: Príprava pre klimatizačný systém v spálni a obývacej izbe bytu.

S dokončením a zariadením bytov vám radi pomôžeme!

Investičné apartmány pri mori a v blízkosti letiska, možnosť prenájmu aj zamestnancom letiska!

My v spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA vám ponúkame bezkonkurenčný výber kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme Bulhari a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Černomorec sa nachádza 26 km južne od Burgasu a 9 km severne od neho

Sozopol. Do okolitých miest premávajú pravidelné autobusové spoje, ako aj autobus do

do hlavného mesta. Letovisko Černomorec sa trochu vymyká z rámca klasických plážových destinácií. Malé vidiecke mestečko obklopené mierne zvlnenou krajinou plnou polí a lúk žije aj počas leta trochu ospalým životom. Vily a malé vidiecke domčeky v centre prerušuje námestie s klasickým socialistickým "kultúrnym strediskom" a len priamo pri pláži narazíte na niekoľko malých hotelov. Černomorec je letovisko s veľmi pokojnou a príjemnou atmosférou, ideálne na strávenie vidieckej dovolenky pri mori. Priamo v obci nájdete peknú mestskú pláž, ktorá môže byť v lete trochu preplnená. Približne dve tretiny sú vyhradené pre podniky, ktoré prenajímajú ležadlá a slnečníky, na zvyšok si môžete priniesť vlastné vybavenie. Na malej promenáde medzi plážou a mestom sa nachádza množstvo malých reštaurácií. Podstatne priestrannejšia a krajšia je pláž medzi Černomorcom a Sozopolom, ktorá je dlhá viac ako 2 km. Napriek tomu žije bujarým životom, ponúka množstvo vodných aktivít, ale zároveň na rozľahlej a krásne čistej pláži nájdete dostatok súkromia pre seba. More sa zvažuje pomerne mierne, takže je vhodné aj pre deti. Pozdĺž tejto pláže nájdete klasické hotely, ktoré v centre Černomorky nenájdete.

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
67 m2
Úžitková plocha
60.14 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00